ale táto skladba je neuveriteľne sexy. teda. podľa mňa je viacero skladieb sexy, ale táto úplne... nevysvetliteľným spôsobom. ten rytmus, tie hlasy, ten text, tá výslovnosť... och och och och
zatial nic ste mi nejake dobre neporadili... a High Hopes je song na Sex ako stvoreny... ta hudba dokaze dostat cloveka uplne inde... a otazka ci som na drogach ja v mojom pripade asi dost nezmyselna, resp odpoved je priliz ocividna
@lordzoltan - massive attack si hrozne podcenil, majú oveľa viac geniálnych vecí k sexu . napríklad
a ostatné si nespomeniem, ale keď si zoženieš ich Collection album, tak skoro každá druhá je dobre použiteľná, aj keď má každá trochu inú atmosféru, tempo...
jéééj, a toto som dlho hľadal, geniálna vec, jaz coleman - "Pukaea"
@midnight Massive Attack som urcite nepodcenil... MA pustam pri sexe najcastejsie a to tak ze diskografiu, bez tohgo aby som sa bal ze by sa nieco nehodilo... ta Pukaea sa tiez da... dobre to je... ide tooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
teda. ja nejak neprevádzkujem sex pri hudbe.
ale táto skladba je neuveriteľne sexy. teda. podľa mňa je viacero skladieb sexy, ale táto úplne... nevysvetliteľným spôsobom. ten rytmus, tie hlasy, ten text, tá výslovnosť... och och och och
a 3D s cigaretou za uchom
ale neviem si predstaviť, že by mi mali pri tom hrať. mne sa viac páči si pri nich predstavovať.
ale od NIN je podľa mňa vzrušivé všetko
alebo techno ..........bum bum raz som tak na zachode rozbila cely zachod
a ostatné si nespomeniem, ale keď si zoženieš ich Collection album, tak skoro každá druhá je dobre použiteľná, aj keď má každá trochu inú atmosféru, tempo...
jéééj, a toto som dlho hľadal, geniálna vec, jaz coleman - "Pukaea"
(kašlať na video, hudba je super slight_smile:
Jeff Buckley - Hallelujah
Portishead - Wandering Star, Sour Times
a jazz... napríklad Art Tatum. ale konkrétnu si nespomeniem.
ale mám radšej ticho.
ty mas rada nevkusny komercny sex?
niečo takéto ja propagujem...