Plavky? No, ja Ti neviem.. Dnes už tam bolo pomerne zima, keď sa to okno otvorilo.. Čo bude o dva týždne ? (Neobťažuj sa ani len plavkami! A dodala by som ešte jednu slovnú hračku naväzujúcu na predošlú vetu, ale už by som znovu bola pokladaná za neviemčo, tak.. asi radšej ani nie .)
@bizbilio Veď počkaj na tú pohodu - kľudne Ťa v januári aj na guľovačku pozývam - Vaz... bude ideál, tak trochu pochybujem o tom, že to tam niekto bude nejak príliš dokonale odhŕňať . Možno pre autá..
(Nie . Pohraj sa s prvým slovom prvej vety v zátvorke, zmeň negatív na pozitív, pričítaj mužskú spoločnosť, ktorá sa tam dnes i po iné dni zvykne vyskytovať a kvôli ktorej sa hanbíš ísť napiť a.. iste na to so svojim neskonalým dôvtipom kápneš!)
@baggy to sa nedalo si nestiahnuť ich albumy keď som počul ako o nich básniš. Dal som si ich do iPoda a vypočul som všetky cestou do tej Prahy a potom ešte raz. Zapáčili sa mi riadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ze ja si zacinam boje v bahne
Nabudúce, dobre? V jednej z kadí, kde práve nebude nasadená mrkva.
oukey,zoberiem si plavky.mam sa vobec obtazovat vrchnym dielom bikin?co myslis?
Plavky? No, ja Ti neviem.. Dnes už tam bolo pomerne zima, keď sa to okno otvorilo.. Čo bude o dva týždne ? (Neobťažuj sa ani len plavkami! A dodala by som ešte jednu slovnú hračku naväzujúcu na predošlú vetu, ale už by som znovu bola pokladaná za neviemčo, tak.. asi radšej ani nie .)
ani nie,celkom sa to dalo,chladnejsie bolo,ked si vysla von.a o dva tyzden?to bude pohoda!
(mas pravdu,zbytocne mi len branili v pohybe!aku?aku?ja ju chcem pocut!aku?aku?...)
(Nie . Pohraj sa s prvým slovom prvej vety v zátvorke, zmeň negatív na pozitív, pričítaj mužskú spoločnosť, ktorá sa tam dnes i po iné dni zvykne vyskytovať a kvôli ktorej sa hanbíš ísť napiť a.. iste na to so svojim neskonalým dôvtipom kápneš!)