Haha ja som zvykol pocuvat Anthems... od Emperor, ale z toho som uz vyrastol
Inak od Cure su vynikajuce The same deep water..., Apart, Open na taky meditacny ucel, potom albumy Signify od Porcupine Tree, Mandylion od The Gathering, Ocean Machine od Devina Townsenda a Mellon Collie... od Smashing pumpkins (osobne davam cele albumy v takom polospanku .. )
Hm, som zvedava kedy zase dostanem chut pocuvat hudbu pred spanim.. lebo momentalne mam pred spanim tiche obdobie, hudba mi pred spankom vadi.. inac som dost casto pred spanim pocuvala Od Opeth - Damnation a od Dream Theater - Images and Words.. alebo Pink Floyd (od nich pred spanim cokolvek..)
Kazdopadne, ked ma to zase chyti, napalim si Radiohead - The Bends a to budem drtit.. lebo pri citani to je vynikajuca hudba, a predpokladam ze to dobre padne aj pred spanim..
ja zaspím aj pri Cradloch... ale častejšie pri Metallice, keď mi ide taká tá pasáž čisto len Metallica...ale nikdy pri tom nezaspávam naschvál... skôr nechtiac
No ja keď zaspávam tak dakedy počujem v mozgu nejakú hudbu čo som cez deň začul. A to také riadne remixy rôznych štýlov Minule mi vyhrával orchester v hlave
ja sa snazim si ovplyvnit moje posetile sny GOTH metalom ako je napr AFTER FOREVER alebo EPICA mozno MANDRAGORA SCREAM .... aj ked po pol hodine vacsinou zaspim a zobudim s apo pol noci (dnes o pol2 napr XD ) na to ze mi to ziape do usi... minule som nevedela zaspat tak som si pustila ERU ...
ked si idem poobede pospat tak vzdy si zapnem moj specialny spaci playlist obsahuje enyu, soundtrack z gladiatora, smashing pumpkins, guns and roses a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak od Cure su vynikajuce The same deep water..., Apart, Open na taky meditacny ucel, potom albumy Signify od Porcupine Tree, Mandylion od The Gathering, Ocean Machine od Devina Townsenda a Mellon Collie... od Smashing pumpkins (osobne davam cele albumy v takom polospanku .. )
Kazdopadne, ked ma to zase chyti, napalim si Radiohead - The Bends a to budem drtit.. lebo pri citani to je vynikajuca hudba, a predpokladam ze to dobre padne aj pred spanim..
Code Red - 18
Cascada - Everytime We Touch (Dancing DJs Remix)
Slipknot - Before I Forget
Gerry Rafferty - Baker street
Led Zeppelin - Travelling Riverside Blues a Nobody faults but mine
Mno proste Funny Veci na vecer
Béla Fleck- for Sascha