Potrebujem poradiť poznáte niečo podobné ako Dope D.O.D., Krizz Kaliko, Modestep alebo nejaký poriadný motivačný Dubstep rap / horror core atd.. niečo take pulzujúce čo vám hneď dodá energiu pri cvičení napr. Ďakujem.
Na O-ra-ve dobre, na O-ra-ve zdráááávo A hopááá ..Ale nie, ja si napríklad nepúšťam hudbu keď cvičím, musím mať tiché ticho ..Takže ja ti neporadím sorry
to je len dobre ja na hrazdu ešte nemám neviem čím to je ale vedel som aj na hrazde teraz už neviem sa ani poriadne vytiahnut hlavné je spotiť sa a jesť akurát a často..
asi nie to by si musel skontaktovať frajera mojho, on má aj také vypekačky dosť agresívne, to keď si pustí v aute, tak sa modlím aby sme došli domov vôbec , ale ja som skôr na kanál "the sound you need" a také vecičky
pohladaj gleba ci ta to zaujme, resp nejake klasiky, daj do jutubu harstyle mix atd. sak to urcitte poznas, ale mam aj jeden konkretny » soundcloud.com/andrej-star-tur...
skus uvidis, inac ja som tiez svicil pri dope DOD , pustal som si cely album a niektore maju fajne uspavacky teda
mne sa najviac lubi od nich What happened
to z toho soundcloudu sa da ale pri tom by som sa skôr privalil než to vytlačil pri benchi hore..
Gleb som kukol niečo si tam najdem snad..
@cabicabi Ďakujem Ked už tie pluská tak sa hned pochválim, že naživo som na Modestepe bola 2 krát, čo boli na Slovensku a na Shikari sa chystám v októbri budú v BA ty sa nechystáš?
@desyna ja sa pochválim, že síce som bol na grejpe keď tam boli Modestep, ale som ich nevidel :/
ale zato som Enter shikari už videl vo Viedni (mega žúrka) tak dúfam, že sa taká aj teraz v BA zopakuje a jasan, že sa chystám
@desyna to je dlhá story :p trochu (dosť) ti aj závidím,ale verim že sa mi ich niekedy podarí vidieť .. Jasné jasné, som si na 100%, istý, že sa tam vidíme - spravím si transparent aby som nám to uľahčil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
DNB mi teda pomohlo ja myslím konkrétnejšie ale dík za vyjadrenie,
@jamjuch
máš pravdu a konkrétnejšie teda asi nič nepoznáš však?
aj ticho ej dobré , v posilke v dedine si jeden púštal vždy také uspávačky to aj nemožem to by som spal hneď
ok kuknem dik
skus uvidis, inac ja som tiez svicil pri dope DOD , pustal som si cely album a niektore maju fajne uspavacky teda
to z toho soundcloudu sa da ale pri tom by som sa skôr privalil než to vytlačil pri benchi hore..
Gleb som kukol niečo si tam najdem snad..
Dík za rady
to ma teší že miluješ modestep
a je to dobré asi to budem týždeň počúvať potom sa toho prepočúvam a už to viac nepustím...
ale zato som Enter shikari už videl vo Viedni (mega žúrka) tak dúfam, že sa taká aj teraz v BA zopakuje a jasan, že sa chystám
stačí taký 2x3 metre?