Vive Le Vent a Frere Jacques Ale tak napríklad od Vannesy Paradis sa mi zdajú fajn zrozumiteľné, hlavne Joe Le Taxi. Alebo potom od Kate Ryan, aj keď to nie až tak, ale také Ella Elle L"a, Voyage Voyage alebo Desenchantee, sú myslím, že v pohode. No a tiež od Alizée, najmä Moi Lolita
Gramatiku, čítanie s porozumením, rozprávanie... to všetko zvládam, ale posluch mi robí strašne problémy a neviem, čo je také nepochopiteľné na tom, že si chcem ten jazyk aspon na poslednú chvíľu napočúvať a dostať do hlavy...
ostatným vrelé díki za odporúčania... (aj ked Lara Fabian ma už omrzela príliš sentimentálne na môj vkus)
@surreal asi už pozdě, ale v každom prípade má krásnu výslovnosť Jacques Brel (a okrem toho má úžasnú hudbu) a rovnako aj Jacques Dutronc (hoci ten niekedy niečo opilecky zmelie, ale inak mu rozumieť veľmi dobre)
@Grietusha ďalšie prijímačky už neobsahujú posluch, čiže akútny stav tejto požiadavky vymizol, ale francúzska hudba nie je na škodu, čiže dakujem, popočúvam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Alebo možno ešte tieto...
Gramatiku, čítanie s porozumením, rozprávanie... to všetko zvládam, ale posluch mi robí strašne problémy a neviem, čo je také nepochopiteľné na tom, že si chcem ten jazyk aspon na poslednú chvíľu napočúvať a dostať do hlavy...
ostatným vrelé díki za odporúčania... (aj ked Lara Fabian ma už omrzela príliš sentimentálne na môj vkus)
alebo toto:
alebo si vygúgli nejaké francúzske animované rozprávky, ja som sa tak učila rozumieť po nemecky
placebo-protege moi alebo burger queen francuzsku verziu
odporucam
@surreal asi už pozdě, ale v každom prípade má krásnu výslovnosť Jacques Brel (a okrem toho má úžasnú hudbu) a rovnako aj Jacques Dutronc (hoci ten niekedy niečo opilecky zmelie, ale inak mu rozumieť veľmi dobre)