Aká je vaša najoblúbenejšia diskotéková pesnička?? Podľa mňa sú najlepšie napríklad Spankers- Sex on the beatch alebo David Guetta- Hotel room service, či Sexy beatch Máte nejaké iné obľúbené pesničky či niekde na youtube vyhliadnuté nejaké mrte dobré
@stenatko Hmm, nooo.. aj viac si sa snazit mohla. Ale na uvod dobre. Az na to s tym vyrastanim (!) - ja som do toho este ani neprisla - myslis, ze to znamena, ze som este prilis nevyspela a snad, ze tomu prepadnem nejak okolo tridsiatky? Páni, to by ale bola sila.. Dovtedy samozrejme budem pocuvat rock, hip-hop a metal (v poradi presne TAKTO) a potom prejdem k ludovkam.
@flussica ale ved na ludovkach neni nic zle teda jasne, nebudem ti do toho pindat lebo kazdy moze mat iny vkus ja len ze ked idem vecer pri zapade slnka z nasho ludoveho suboru, tak je hrozne fajn piskat si matka a kubka
mne je to jedno. hocijaka, na ktoru sa dobre tancuje. mam vyhrady iba voci slabomyselnym DJ-om, kt. nevedia normalne dve pesnicky zmixovat tak, aby boli tancovatelne.
@peb17 Uuuu, tak v pripade, ze sa aj 80.roky a spol. rataju, tak je tam toho vela, to treba uznat.
@malapohroma Pardon . Ale tak jasne, ludovky su v pohode, kym sa to neprehana. Napriklad na folklornych festivaloch na drevenych podiach v skanzenoch sa to ozaj hodi. Ale doma si to neviem predstavit.. Z radia Morava a tak .
Ehm, nauč sa písať a zisti, kto je čoho interpret. Pokiaľ viem, pesničku "Hotel room service" spieva pes s menom "Pitbull" a "Sexi Beatch" sa v realite píše "Sexi bitch"(tá skutočne JE od Guetty). Ja moc disko nemusím, to vlastne ani nie je disko, lež nejaký house s čímsi mixnutý, ale budiš:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Dievča, nauč sa prosím ťa anglicky. A diskotéka... v pätnástich? Skorá si, dievča, skorá, ja už som z toho vyrástla
Dobre, tak takmer výlučne na hentých
aj keď tochto polmetrového chlapíka nemám rada ale song je to skvelý
napriklad Majkl Dzeksn zo 79teho...cely Off the wall ...to je dokonale..
alebo Boney M
@malapohroma Pardon . Ale tak jasne, ludovky su v pohode, kym sa to neprehana. Napriklad na folklornych festivaloch na drevenych podiach v skanzenoch sa to ozaj hodi. Ale doma si to neviem predstavit.. Z radia Morava a tak .
osemdesiate a devedesiate roky...
@lawey presne niečo také som mala namysli