Ahojte, našiel by sa tu niekto taký, kto by mi vedel poradiť nejakú dobrú pesničku alebo skupinu? Niečo v štýle rocku, hard rocku, metalu, heavy metalu a alternatívneho rocku by bolo super.
@johny154 - ďakujem, fajná je. @igorv - včera som práve hľadala tú pesničku, ale tú originál... nie túto, ale aj tak ďakujem. @diablo7 - Od Korn mám rada, len pár pesničiek... a táto ma prekvapila, mega je... ďakujem. @jurito - hahaha:
Three Days Grace je najlepšia skupina, skús hľadať medzi starými albumami, tie sú najlepšie. Pak Icon for Hire, Fit for Rivals, Lacuna Coil má niektoré pesničky fajn, Foo Fighters, Framing Hanley, Hollywood Undead je fajn, Bullet for my Valentine, Korn, Black Veil Brides, Bring me the Horizon, Disciple, Falling in Reverse, Her Bright Skies, Red a The Paranoid. Každá skupina má čosi do seba a každá je moja obľúbená. Veľa šťastia pri výbere, snáď prídeš na chuť
Keby som mala vybrať z každej jednu obľúbenú, tak to asi nedokážem, pretože sú všetky úžasné. Ak by si potrebovala čosi, stačí napísať, kľudne poposielam nejaké do správy. @diablo7 - ďakujem, túto nepoznám, sťahujem
@tecumseh , som čakala, že kedy mi ich niekto pošle. Till je zabitý... jediný nemec, ktorého obľubujem celkom, aj keď na koncerte vo Volkerballe mi fest pripomínal Hitlera takým jedným postojom. Du, du hast, du hast mich. DDDD Ale ďakujem.
@mendeline akurát som to počúval tak som poslal lebo ak by som mal vymenovať obľúbené tak by mi to trvalo.... ale ak by si rada niečo slovenské tak ČAD je veľmi dobrá kapela
no neviem, či to bude spĺňať tvoje očakávania,ale mne sa páči napríklad aj dream theater.. taka hudba uplne upokojujuca podľa mňa a ked sa do nej započuvaš,ah :3 ..skus,uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@igorv - včera som práve hľadala tú pesničku, ale tú originál... nie túto, ale aj tak ďakujem.
@diablo7 - Od Korn mám rada, len pár pesničiek... a táto ma prekvapila, mega je... ďakujem.
@jurito - hahaha:
@diablo7 - ďakujem, túto nepoznám, sťahujem
Conditions je super
Možes skúsiť aj Atreyu,Skillet,Bleeding Through, Bullet for my Valentine..
alebo takéto niečo
@poke babyshambles sú super túto mám najradšej
@devilmajster , poznám okrem Hentai a Vanessa.... ďakujem, pustím si.