kvalitnú a zaujímavú naskrz všetky žánre vrátane toho čo do žánrov ľudia ani nevedia zaradiť.
ale najmenej je v tom metalu lebo ten som počas strednej školy hrozne opočúval, rocku a techna lebo tie sú v 97% prípadoch triviálny a nudný, a hiphopu&punku lebo ten je málokedy hudba, lebo v tom bola pointa ich vzniku, že "chceme byť prachatí slávni čávovia aj keď totál nemáme ani talent, ani sluch, ani nápaady, ale je nám to jedno".
a jazzu, lebo tomu som (ešte zatiaľ) neprišiel na chuť.
a najviac je toho v dubstepe, glitch hope, trip hope a "world music", lebo u nich naopak celá pointa a jadro je v komplexnosti a zaujímavosti a aspoň nejakom druhu netypickosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale najviac asi dnb
ale najmenej je v tom metalu lebo ten som počas strednej školy hrozne opočúval, rocku a techna lebo tie sú v 97% prípadoch triviálny a nudný, a hiphopu&punku lebo ten je málokedy hudba, lebo v tom bola pointa ich vzniku, že "chceme byť prachatí slávni čávovia aj keď totál nemáme ani talent, ani sluch, ani nápaady, ale je nám to jedno".
a jazzu, lebo tomu som (ešte zatiaľ) neprišiel na chuť.