Podla mna kazdy aku hudbu pocuva taky je. Ked nejaky 15 rocny pocuva rytmusa tak je trochu ako rytmus, atd. Myslite ze to tak je? Aka hudba taky clovek?
tak myslím, že to s tými 15-ročnými je skôr taký novodobý extrém, ale samozrejme, že hudba ťa v tomto dosť ovplyvňuje, aj keď nemusí to tak byť vždy...
ja tiež nemám vyhradený nejaký konkrétny hudobný štýl, ktorý by som dokola počúvala...ale pokiaľ je tá hudba spojená aj celkovo so životným štýlom (áno, teraz narážam na toho chalana zo Superstar, toho reggae týpka), tak ťa to potom rozhodne ovplyvňuje aj v názoroch a správaní, nie? si pozri tých coolových raperov, drsných metlákov a tak
to aku hudbu pocuvas reprezentuje to co si ako vsetko ine.napr podla sposobu spravania, prace priatelov a milion inych veci sa da odhadnut clovek... ale tak isto tieto veci nateba posobia aj opacne to aku pracu robis formuje tvoj charakter tak isto to co pocuvas formuje tvoj charakter.
preto moze byt blbe ak niekto pocuva co vlastne nevystihuje jeho podstatu ale nevedomo to prebral od niekoho ineho.
moj nazor niesom psycholog. ale viacero z toho co som napisal su zname fakty
Tak.. urcite na tom nieco bude. Myslim, ze to vyjadruje isty charakter. Hudba je velmi emotivna vec, akykolvek jej druh. Samozrejme, ze ide aj o rozpolozenie v istom okamziku (niekedy si hudbu vyberame podla nalady), ale vo vseobecnosti asi clovek ma tendenciu k niecomu inklinovat viac a k niecomu pomenej a tu sa potom treba pytat "preco".
Hudba vplýva na človeka a dosť. Ale neviem či by som to zaškatuľkovala rovno pod - akú hudbu počúvaš, taký si.
Ja si vypočujem od vážnej hudby, cez metal, rock, jazz, ba dokonca aj niektoré tie otrepané popové veci, indie,.... Podľa mňa záleží od momentálneho rozpoloženia človeka. Plus v každom jednom štýle sa nájde kvalitná hudba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja tiež nemám vyhradený nejaký konkrétny hudobný štýl, ktorý by som dokola počúvala...ale pokiaľ je tá hudba spojená aj celkovo so životným štýlom (áno, teraz narážam na toho chalana zo Superstar, toho reggae týpka), tak ťa to potom rozhodne ovplyvňuje aj v názoroch a správaní, nie? si pozri tých coolových raperov, drsných metlákov a tak
preto moze byt blbe ak niekto pocuva co vlastne nevystihuje jeho podstatu ale nevedomo to prebral od niekoho ineho.
moj nazor niesom psycholog. ale viacero z toho co som napisal su zname fakty
Skôr je to o tom, či sú tie kapely/speváci/speváčky aj tvoje "vzory".
Ja si vypočujem od vážnej hudby, cez metal, rock, jazz, ba dokonca aj niektoré tie otrepané popové veci, indie,.... Podľa mňa záleží od momentálneho rozpoloženia človeka. Plus v každom jednom štýle sa nájde kvalitná hudba.