netuším nemám ani šajnu už...ale pamätám sa ako na základnej nás nútili naučiť sa kresliť tú somarinu čo sa píše na začiatku notovej osnovy či ako sa to volá...takú vec zakrútenú....
netusim a absolutne nemam paru aka je to osminova alebo stvrtinova, alebo ta s tou sluckou zasebou... a hnusny pocit ked si spomeniem ako nas to na ZS (m)ucili
useless. pri produkcii elektroniky sa používajú omnoho intuitívnejšie spôsoby záznamu nôt a gitaristi už dávno používajú taby
jediné použitie si viem predstaviť v orchestri... aj to je však len jedna z vetiev hudby...
pokiaľ by to však bolo nejako akútne treba, tak sa núdzovo vysomáriť viem... a aj to nie preto, že som sa ich kedysi učil na ZUŠke, ale preto, že s hudbou teraz (viacmenej) robím...
klavír, flauta, gitara... na gitare z nôt neviem hrať... postačujú mi akordy, alebo len vypočujem a vychytám tóny... tak to mám najradšej aj za klavírom, bez nôt noty nie sú podľa mňa nevyhnutné, keď má človek sluch čo sa napríklad gitary týka, kamarát tvrdí, že žiaden slávny gitarista noty nepozná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Trochuu
jediné použitie si viem predstaviť v orchestri... aj to je však len jedna z vetiev hudby...
pokiaľ by to však bolo nejako akútne treba, tak sa núdzovo vysomáriť viem... a aj to nie preto, že som sa ich kedysi učil na ZUŠke, ale preto, že s hudbou teraz (viacmenej) robím...