Ahojte, viete hrať na nejaký hudobný nástroj? Ak áno, na aký? Naučili ste sa v ZUŠke alebo sami doma, prípadne vás naučil hrať niekto známy? Ak nie, chceli by ste sa naučiť na nejaký hrať?
klavir 10 rokov ZUS, odkedy som odisiel zo ZUS tak len midi klavesom nahravam, ale ono sa to nestrati asi
Gitara 2 roky zus dalej samouk
basa 2 roky zus dalej samouk
pri tych dvoch mi nevyhovoval ucitel, nedaval pozor na techniku a hned druhy mesiac mi dal skusat naucit sa gilbertove technical difficulties, nie dikes
aaaa spev som v 1. rocniku na ZUS momentalne a tam je to super, vyucujuca je skvela a ked aj cvicim tak je rada
co sa tyka ZUS vs Samouk, odporucam na zaciatok skusit na hocakom nastroji aspon rok dva a ked nie rovno ZUS, tak aspon nejakeho irl vyucujuceho, nech sa podchytia zlozvyky na zaciatku, idealne najst niekoho na koho mas dobre recenzie
klavír - ZUŠ a doma
tuba - ZUŠ
trúbka - doma (ale tá mi veľmi nejde)
flauta - doma
bicie - doma
gitara - doma (len pár akordov)
husle a saxofón - skúšal som doma a dokázal som držať max par tónov ale to už sú roky a mal som to v ruke len raz
určite som skúšal viac nástrojov za život ale tieto mi napadli tak narýchlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Gitara 2 roky zus dalej samouk
basa 2 roky zus dalej samouk
pri tych dvoch mi nevyhovoval ucitel, nedaval pozor na techniku a hned druhy mesiac mi dal skusat naucit sa gilbertove technical difficulties, nie dikes
aaaa spev som v 1. rocniku na ZUS momentalne a tam je to super, vyucujuca je skvela a ked aj cvicim tak je rada
co sa tyka ZUS vs Samouk, odporucam na zaciatok skusit na hocakom nastroji aspon rok dva a ked nie rovno ZUS, tak aspon nejakeho irl vyucujuceho, nech sa podchytia zlozvyky na zaciatku, idealne najst niekoho na koho mas dobre recenzie
A teraz chodim do ZUS prvy rok na violoncelo.
tuba - ZUŠ
trúbka - doma (ale tá mi veľmi nejde)
flauta - doma
bicie - doma
gitara - doma (len pár akordov)
husle a saxofón - skúšal som doma a dokázal som držať max par tónov ale to už sú roky a mal som to v ruke len raz
určite som skúšal viac nástrojov za život ale tieto mi napadli tak narýchlo