s bicími to budeš mať trošičku zložitejšie... okrem výdatných investícií budeš potrebovať ešte aj priestory a tolerantných spoluobyvateľov... a kde ? najprv by bolo asi dobré napísať odkiaľ si, inak pochybujem že ti niekto poradí
bubenici su sexy a vobec ich nepotrebujes mat doma ak ich budes mat v nejakej skusobni od ktorej budes mat kluce a mozes tam hocikedy prist. este je tu moznost zohnat si na doma elektricke ale neni to ono. a kde? nemate v meste nejaku hudbnu skolu yamaha alebo nieco take? /inak o bicich nic neviem aj ked si tak z tohto prispevku pripadam ja som len chodila s bubenikm /
gitara, basa.. ale na base som už pekne dlho nehral a tiež len tak sám som sa naučil.. Ako bubeník to budeš mať dosť náročné z hľadiska financí / priestorov / dotieravosti.. to je žiaľ krutý údel bubeníkov ale vyskúšaj si to a ak ťa to chytí len do toho choď
@slipknot619 Bicie sú tvrdý oriešok. Pravdaže ak chceš naozaj hrať a nie len buch a trep. A potrebuješ priestory. Ak bývaš v dome tak pivnica alebo také niečo. A hlavne potrebuješ trpezlivosť.
Záleží aj od toho ako veľmi hudbu vnímaš a čo vlastne o tom vieš. Ak si úplný začiatočník tak najprv by som ti poradila nejakú literatúru.. pokiaľ nechceš isť do ZUŠ.
ja klavír - učiteľka,spev- učiteľka, husle ma bude dedo učiť ....ono najlepšie sa učiť od niekoho kto to naozaj vie ale aj take samoučenie ak ťa to baví môže byť. Aj súkromní učitelia sú ak nechceš do zušky.A hlavne treba mať aj aké také hudobné cítenie a nejaký ten rytmus v sebe
učila som sa... na flautu 4 roky a klarinet 3 roky a aj mi to celkom šlo, ale klarinet už ma nebavil tak ako flauta, tak som to ako hlúpe dieťa ukončila rok pred oficiálnym získaním hudobného vzdelania...
bicie zoženieš aj z druhej ruky, ale odporúčam si skontrolovať všetky časti predtým ako ich kúpiš. A ak nájdeš dobrého človeka tak ti ich aj za slušnú cenu predá (a možno by bolo naj, keby si si to skúsil najprv, ak má nejaký kamoš bicie, či ťa to bude baviť aj naďalej. aby to neskončilo tak že sa ptom ty budeš chcieť zbaviť bicích)
a čo sa týka učenia, niektoré veci sa naučíš aj sám, nie je to komplikované a ptom si len odvádzať od základného rytmu komlikovanejšie rytmy a síce obmieňanie kopáka, hit-hat a rytmičáka. na začiatok to stačí.
základné rytmy nájdeš tiež na youtube.
a ak to myslíš úplne smrteľne vážne, treba sa popýtať kde je možné sa učiť
a dôležitá vec: netreba sa vzdávať, zo začiatku to nikomu nejde ale dá sa to. Nikdy nepovedz nedá sa to
treba to dostať do rúk a do nôh a pôjde to ptom aj samo
Husle zo ZUŠ-ky, gitary a iné experimenty (fukacia harmonika, klavir..) uz len tak, pre seba a od seba. Fuu, z bicimi to asi nebudes mat lahke. Este povedz, ze v bytovke byvas ?
hm...bicie som skúšala...a šlo mi to,ale jednak som nemala vlastné bicie,a jednak som sa nejako prestala stretávať s týpkom čo ma učil...tak sa učím na bassu...sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
s bicími to budeš mať trošičku zložitejšie... okrem výdatných investícií budeš potrebovať ešte aj priestory a tolerantných spoluobyvateľov... a kde ? najprv by bolo asi dobré napísať odkiaľ si, inak pochybujem že ti niekto poradí
Záleží aj od toho ako veľmi hudbu vnímaš a čo vlastne o tom vieš. Ak si úplný začiatočník tak najprv by som ti poradila nejakú literatúru.. pokiaľ nechceš isť do ZUŠ.
skus zusku, ak nemas doma bicie
ale aj chcem. stačí prežiť svoj sen.
inak 1 rok na Zusku a potom sa ucim sama
youtube videá keĎ tak, vcelku je to tam dobre vysvetlené ako a čo hrať
a čo sa týka bicích..
tak ako hovorí @eraser
bicie zoženieš aj z druhej ruky, ale odporúčam si skontrolovať všetky časti predtým ako ich kúpiš. A ak nájdeš dobrého človeka tak ti ich aj za slušnú cenu predá (a možno by bolo naj, keby si si to skúsil najprv, ak má nejaký kamoš bicie, či ťa to bude baviť aj naďalej. aby to neskončilo tak že sa ptom ty budeš chcieť zbaviť bicích)
a čo sa týka učenia, niektoré veci sa naučíš aj sám, nie je to komplikované a ptom si len odvádzať od základného rytmu komlikovanejšie rytmy a síce obmieňanie kopáka, hit-hat a rytmičáka. na začiatok to stačí.
základné rytmy nájdeš tiež na youtube.
a ak to myslíš úplne smrteľne vážne, treba sa popýtať kde je možné sa učiť
a dôležitá vec: netreba sa vzdávať, zo začiatku to nikomu nejde ale dá sa to. Nikdy nepovedz nedá sa to
treba to dostať do rúk a do nôh a pôjde to ptom aj samo
držím palce
ja by som tiež chcela na bicích vedieť hrať
ale chcela by som sttašne vedieť na klavir a bicie -problem nemam to kam dať