-Vydavatelstvo musi interpreta prijat, ide tam o cistu komerciu a zarobok. -Interpret podpisuje zmluvu, zavazuje sa. -Vsetky prava. -Ak je muzika dobra a uchyti sa, zarobi. ...Na otazkach som sa sice zasmial, ale posnazil som sa odpovedat, aj ked to bolo tazke Ak sa v niecom mylim, opravte ma. Ak ti to nestaci, google
@hovoriacipes čo sa mení závisí od toho čo sa hovorí v zmluve ktorú podpíše, duh.
zmluva sa samozrejme podpisuje.
obvykle obsahuje niečo typu že vydavateľstvo získava všetky práva na pesničky daného interpreta a na tie ktoré daný interpret vyprodukuje za , a interpret má povinnosť svoju hudbu podľa pokynov vydavateľstva reprezentovať, a nahrať albumov, odohrať koncertov, atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
zmluva sa samozrejme podpisuje.
obvykle obsahuje niečo typu že vydavateľstvo získava všetky práva na pesničky daného interpreta a na tie ktoré daný interpret vyprodukuje za , a interpret má povinnosť svoju hudbu podľa pokynov vydavateľstva reprezentovať, a nahrať albumov, odohrať koncertov, atď...