Ahojte včera sa mi stal taký "trapas". Som ôsmak po deviatke chcem ísť na konzervatorium, no proste včera som mal klavír. A učiteľka mi povedala nech jej niečo zaspievam. Najskôr som ostal v šoku a keď žiadala ľudovky povedal som jej že ja ich veľmi ne
@osi16 Máš 14 rokov, takže si v puberte a iste si v štádiu mutácie hlasu...možno o také dva tri roky budeš mať hlas celkom odlišný a zlepší to tak tvoj hlas, adaptujúc ho tak na spev...ale možno aj nie.
U mňa to bolo naopak. Za mlada som vedel spievať lepšie, teraz už žiaľ nedokážem vyspievať také výšky a a nízke tóny ako predtým.
Ak však nemáš sluch, tak to je už druhá vec...to s tým asi nič nenarobíš...
@firestorm myslim, ze tam nejde tak o hlas.... ak nema hudobny sluch, tak to je ine.... spievat sa naucit dokaze, ale ziskat hudobny sluch? o takom cloveku som este nepocul.... bud ho mas, alebo nemas...
@firestorm nedá sa to nejako s notami alebo nejak tak? lebo potom mi povedala že zaspievaj mi C a ja som hneď nevedel že čo mám robiť, neviem čo odo mňa očakáva, ako keby som ja mal ísť študovať spev alebo všeobecne hudbu
ber to z tej pozitivnej stranky mozno dostanes hlavnu rolu v nejakom megafilme kde hlavny protagonista bude spevak,ktory nevie spievat,ale aj tak ho budu uznavat kvoli niecomu inemu..
@osi16 Neviem veru...nie som nejaký odborník na hudbu...ale ja osobne si myslím, že hudobný sluch sa naučiť veru nedá...spievať áno - samozrejme, človek ktorý nevie spievať sa môže zlepšiť (aj keď je jasné, že nikdy nedosiahne takých kvalít ako nejakí echt speváci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
U mňa to bolo naopak. Za mlada som vedel spievať lepšie, teraz už žiaľ nedokážem vyspievať také výšky a a nízke tóny ako predtým.
Ak však nemáš sluch, tak to je už druhá vec...to s tým asi nič nenarobíš...
hlavu hore..
@osi16 Neviem veru...nie som nejaký odborník na hudbu...ale ja osobne si myslím, že hudobný sluch sa naučiť veru nedá...spievať áno - samozrejme, človek ktorý nevie spievať sa môže zlepšiť (aj keď je jasné, že nikdy nedosiahne takých kvalít ako nejakí echt speváci)