ja som alergik jak hrom, ale mám problémy s ekzemom, hulenie mi pomaha zabudnuť na to aký mám červený ksicht a ruky a vtedy sa mi to aj lepšie hojí ,ale nadruhej strane cítim že dychacie ustrojenstvo neak zlihava ,niekedy po zahule pachtim po dychu ,možno v buductnosti raz z toho bude astma ,ale prestať huliť sa nechystam
ja som mala astmu ako mladsia dokonca az tak ze 5 krat cez noc som musela ist na pohotovost...no potom sa to nejak dostalo do normalu....a teras ako "starsia" ked fajcim alebo si dam obcas brko...no zatial to s mojimi plucami nic nerobi....uvidime :p
mam astmu, hulim a nikdy som nespozorovala, ze by mi to robilo väcsie problemy ako ostatnym.. vsetci si z toho raz za cas zakaslu.. aj ked ten prvy krat to bol brutal kasel.. ale tak inac nic hrozneho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a alergii určite nepomôže, práve naopak
šak to hned cítiš na prieduškách, ako to dráždi
že thc je otupovač, to je už dalšia vec
nahúliš a alergia nič
pokiaľ sa nezačneš škrabať sama od seba, alebo brhliť oči, tak by nemali svrbieť