Nikdy nevieš, čo sa v budúcnosti stane, či firma, kde pracuješ neskrachuje alebo ty dlhodobo neochorieš. Môže sa stať hocičo. Radšej makať niekoľko rokov v zahraničí a kúpiť si niečo vlastné, o čo nemôžeš prísť.
ako pre koho. teoreticky je to dobré pre veľa ľudí, ale len ak ste si istý... a nie len prácou, ale skôr rodinou. ak máte manželku / manžela a ste si istí svojou láskou, tak vtedy hypotáka je ideálna vec...
ale ak sa máte o polroka rozviesť/rozísť, tak je hypotéka blbosť...
prácu si nájdete oveľa ľahšie ako životnú lásku s ktorou budete chcieť žiť celý život... a hypotéka je celý život, a mali by ste vtedy žiť už s niekym...
zalezi od okolnosti, kebyze si chcem urobit rodinu, tak by som si ju vzala, kedze by som (snad) zarabala ja, aj muz... a bolo by to byvanie na dlho...
keby som mala byvat so spolubyvajucou, asi by som si vybrala prenajom, nie je to ziadne viazanie, je sice drahsie, ale keby sme boli 2-3, tak by sa to dalo
naco skocit s topankami do riadneho blata ked ich mozem iba zaspinit nejakymi malymi flakmi....
momentalne cisto technicky pracujem na vlastnom, da sa tomu tak povedat a dalsi dovod preco robim v zahrnaici, ze ak uz mam vzia hypoteku tak na 10 rokov a nie na 30....
kym mam chut a moznosti praocvat v zahranici a usetri nejake dobre cash tak s tych par rokov radsej troska pomozem....
" co mozes urobit za mlada neodkladaj na neskor, usetris roky stravene platene hypoteky"
keby som si mal kupit byt mimo blavy na hypoteku tak idem do toho okamzite mimo BA maju byty dobre ceny, ale v BA zatial nato nie su financie a ako pisal tomas na hypoteku musia byt dvaja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pre koho ako...ked mas kde byvat, tak radsej mat peniaze ako byt, ked nemusis
ked musis a za najom das podobne peniaze, preco nie
no a len dodam ze hypoteku mam uz vyse roka
tolko k teme
ale ak sa máte o polroka rozviesť/rozísť, tak je hypotéka blbosť...
prácu si nájdete oveľa ľahšie ako životnú lásku s ktorou budete chcieť žiť celý život... a hypotéka je celý život, a mali by ste vtedy žiť už s niekym...
neviem či ma chápete
jasne ze chapem(e), teda aspon ja urcite
keby som mala byvat so spolubyvajucou, asi by som si vybrala prenajom, nie je to ziadne viazanie, je sice drahsie, ale keby sme boli 2-3, tak by sa to dalo
momentalne cisto technicky pracujem na vlastnom, da sa tomu tak povedat a dalsi dovod preco robim v zahrnaici, ze ak uz mam vzia hypoteku tak na 10 rokov a nie na 30....
kym mam chut a moznosti praocvat v zahranici a usetri nejake dobre cash tak s tych par rokov radsej troska pomozem....
" co mozes urobit za mlada neodkladaj na neskor, usetris roky stravene platene hypoteky"