Zeny, ktore ste tuna na BIRDZi...predstavte si, ze stretnete pre vas pekneho chlapa, ktory ma hlboko do kapsy (ale zase to nemusi byt milionar , povolanie ma take, ze sa nemusite zan hanbit, je zdvorily, zasypava Vas pozornostou, ale nemiluje vas v sku
poviem ti to takto. ak dievca(skor to prirovnanie sa hodi na mužov... ale poviem) ak dievca rozmysla nohavicami, tak si to vie predstavit.
ak rozmysla hlavou, určite nie. tvoj priklad sa da paralelne prirovnat ku situácii.
videl som dievca na zoznamke. neviem kto je, ale piseme si, a asi ju milujem(asi ona mna tiez)
je to láska ked si ju nazivo nikdy nevidel? asi nie.... je to len tvoj pocit.
tak nenapíšem, že nechcela, možno aj ano, ale len jako taký "playback v pozadí - teda ked on do toho vztahu nejde naplno, ja by som sa tiež nejako extra nepretrhla..
lebo to, ze ty si myslis, ze len uberbohaty sexy chlap moze mat frajerku, nie je pravda
zeny su rovnako sproste ako muzi a tiez sa sem-tam zabuchnu do nejakeho debilka a kludne k tomu vsetkemu aj skaredeho a chudobneho, lebo proste NIECO do seba ma
mala som takého a páčilo sa mi to. S ním som sa cítila ako princezná a zasypával ma takou pozornosťou ako žiaden iný chlapec......Bol veľmi inteligentný a vždy vedel čo má povedať, nikdy som sa pri ňom necítila nejako awkward a hlavne mal úžasný zmysel pre humor... proste bol pre mňa ako kamarát, pri ktorom som sa cítila ako Žena.
...ale zas ja som nikdy nemala chlapca ktorý ...nechcem povedať, že ma neľúbil, lebo takých bolo viac a viem, že jeden bude zo mňa stále na kolenách, ale nikdy mi to nevedeli dať tak najavo.....
@22 to je totalny bullshit. ja osobne vztah nechcem vnimat ako jebnutu mocensku hru. minule ma typek zabil, ked zahlasil, ze zene nesmiem dat najavo, ze je pre mna jedina... ze musi vediet, ze ju mozem kedykolvek nechat a ist za inou. co sme v skolke, do pice? ja si nehladam zenu na to, aby som si udrzal nejaky spolocensky status. chcem taku, ktoru budem mat rad, ktora bude mat rada mna, s ktorou nebudem riesit picoviny a budeme nechutne stastni az kym neskapeme od hladu kvoli nizkym dochodkom. ked baba hra nedostupnu, tak mi je z fleku jasne, ze z tejto veru nebude nic, lebo jej rebricek hodnot je na kilometre vzdialeny tomu mojmu.
@v3nty ehm..to iste robia aj muzi inak zase nema zmysel byt moc nepristupny ak zena ma naozaj zaujem, lebo ten chlap si moze povedat, ze naco ma dobyjat zenu, ktora o nho ani nestoji? Respektive poviem to takto, ta nepristupnost ma byt skor sexualna, a nie, ze zena ma chlapa ignorovat...proste, ak ma zaujem, tak normalne s nim travit cas, ale nie hned skakat do postele a byt na nom zavisla. A chlap, co sa vykasle na zenu preto, lebo ju ma moc istu, musi byt mentalne retardovany...wtf, co to ma spolocne s laskou? aha, nic...takto sa balia cupky na diskotekach
hlboko do kapsy, znamena, ze je chudobny, aby si vedel A vsetky zeny su zlatokopky co im ide len o peniaze. Tak sa s tym zmier a nepis tu o tom trapne fora.
Pozri, mne sa nikdy nepačili ženy ktoré si namna zistili telefonne čislo vyvolavali mi, alebo tie naktoré som sa usmial a sa isla roztiecť...
Zavolal som ju vonku a ona jasne super ideme aj za 5minút...
Mne sa vždy pačili také ktoré som musel kusok dobíjať, ked som snimi chodil na "rande" povedala mi kedy ma čas že má iné aktivity atd...
Možno som to slovíčko "nepristupná" použil trošku zle lebo moderné pipiky sa ozaj hraju na nepristupné a pritom jebu hned po druhom rande
Na trápne mocenské hry sa vo vztahu určite nehrám
Ked mam niečo doležité tak to mam doležité, ked idem raz z rok vonku na pivo chalanmi tak to bude repsektovať a nebudem robiť žiarlive scenny...
Taisto s ami páči ked žena si povie to isté, keby mi povedala laska idu baby vonku ja snimi nejdem chcem radsej stebou pozerať šipkovú ruženku tak asi ehm...
samozrejme kompromisy treba ...
Poznam vela chlapov čo idu raz za rok na to pivo po hodinke im zavolá baba a už sa dekujú celé zle...
ženy detto
@v3nty hej, precitam. doteraz sa mi nestalo, ze by ma niekto svojim spravanim zaskocil. teda stalo, ak mam byt uplny detailista, ale to boli prekvapenia uplne ineho razu nez tie, ktore tu momentalne rozoberame.
@v3nty v detstve sa charakter nemeni ale vytvara...do istej miery...niektore veci su jednoducho dane a tie sa nemenia.
peniaze charakter tiez nezmenia, len ho ukazu. peniaze ti davaju moznost robit veci bez strachu z nasledkov. prave strach z nasledkov je to, co robi obycajnych ludi z tych, co by boli s peniazmi hajzli. tiez poznam chalana, ktory prisiel k relativne slusnym prachom. vzdy som vedel, ze je svojsky, ale ze ked ide do tuheho, tak ma charakter a vie pomoct. odkedy ma prachy, je svojsky este viac, ale tiez aj pomaha ovela viac. ak by sa stal hajzlom, znamenalo by to pre mna, ze sa mylim. ale kedze som mal (zase) pravdu, mozem pokojne dalej tvrdit, ze sa ludia nemenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ja som este nebola s chlapom, ktory by ma lubil, venoval sa mi alebo tak
ono docasne to... staci.
@hoperpohroma eh? potom preco si s nimi bola?
@candy36 mala by si nechat jeho
@grietusha ja viem, tam malo byt, ze nema hlboko do kapsy...
@vreskot000 to nemozes vediet
ak rozmysla hlavou, určite nie. tvoj priklad sa da paralelne prirovnat ku situácii.
videl som dievca na zoznamke. neviem kto je, ale piseme si, a asi ju milujem(asi ona mna tiez)
je to láska ked si ju nazivo nikdy nevidel? asi nie.... je to len tvoj pocit.
lebo to, ze ty si myslis, ze len uberbohaty sexy chlap moze mat frajerku, nie je pravda
zeny su rovnako sproste ako muzi a tiez sa sem-tam zabuchnu do nejakeho debilka a kludne k tomu vsetkemu aj skaredeho a chudobneho, lebo proste NIECO do seba ma
Nevenujes sa mi pal do p... preč
Uplne to nazaciatku vztahu zabijate ked sa namotáte a muž si je vami istý...
počase je fajn ked citiš istotu, ale zas odtial potial. človek musí vedieť že pokial si chce udržať druhého nebude to zadarmo... a naopak
aha hen čo demeter prepnutý napísal sa myšlienku silnú ...
ale ta ma zabi, ked mam povahu ako pes
@hoperpohroma ja ťa zasypem láskou aj pozornosťou, aké ty ma furt odmietas tá sa nesťažuj
a na to, aby som s chalanom chodila, nestaci, ze ma neignoruje
zjednodušil by som to že si nemože nehaj jeden z partnerou skákať po hlave, lebo ked si to neháš už to bude len horšie...
@echoechoecho detto
Pozri, mne sa nikdy nepačili ženy ktoré si namna zistili telefonne čislo vyvolavali mi, alebo tie naktoré som sa usmial a sa isla roztiecť...
Zavolal som ju vonku a ona jasne super ideme aj za 5minút...
Mne sa vždy pačili také ktoré som musel kusok dobíjať, ked som snimi chodil na "rande" povedala mi kedy ma čas že má iné aktivity atd...
Možno som to slovíčko "nepristupná" použil trošku zle lebo moderné pipiky sa ozaj hraju na nepristupné a pritom jebu hned po druhom rande
Na trápne mocenské hry sa vo vztahu určite nehrám
Ked mam niečo doležité tak to mam doležité, ked idem raz z rok vonku na pivo chalanmi tak to bude repsektovať a nebudem robiť žiarlive scenny...
Taisto s ami páči ked žena si povie to isté, keby mi povedala laska idu baby vonku ja snimi nejdem chcem radsej stebou pozerať šipkovú ruženku tak asi ehm...
samozrejme kompromisy treba ...
Poznam vela chlapov čo idu raz za rok na to pivo po hodinke im zavolá baba a už sa dekujú celé zle...
ženy detto
piiičovina...
to sa ukáže až po čase, a niektorí chlapci s zato môžu sami
však je dokazane že sa osobnosť dotvára životom a výchovou
Stal som povýšenecký namyslený a všetko preneho bolo sedlácke
to čo predtým obluboval.
Dalších XY ludí čosa doniekoho zalubili ...
Ked sa niekomu vdectve rozviedli rodičia a pod...
peniaze charakter tiez nezmenia, len ho ukazu. peniaze ti davaju moznost robit veci bez strachu z nasledkov. prave strach z nasledkov je to, co robi obycajnych ludi z tych, co by boli s peniazmi hajzli. tiez poznam chalana, ktory prisiel k relativne slusnym prachom. vzdy som vedel, ze je svojsky, ale ze ked ide do tuheho, tak ma charakter a vie pomoct. odkedy ma prachy, je svojsky este viac, ale tiez aj pomaha ovela viac. ak by sa stal hajzlom, znamenalo by to pre mna, ze sa mylim. ale kedze som mal (zase) pravdu, mozem pokojne dalej tvrdit, ze sa ludia nemenia.