ked mate babu predpokladam ze chcete byt stale s nou...hmm ja mam hlopa prednedavnom som sa snim rozisla ale zjavne ma lubi pretoze to nevzdal a pisal mi dalej aj ked som ho ignorovala, teraz sa pokuzsame byt opet spolu akurat ze pise stale no uz parkrat
4.) aky tvrdy? Vsak je to jednoduche nie? Ked sa raz niekto rozide davat sa znovu do kopy? No kazdemu chuti inak ale mne by takto nechutilo teda. On jej pisal, ona ho ignorovala, zasa sa pokusaju byt spolu .... dobre nekomentujmem radsej
Tak mu jednoducho napíš že nech k tebe príde zajtra o piatej na čaj a ak nepríde bez toho aby udal nejaký závažný dôvod tak nech ťa nechá na pokoji, že z takým hovädom už nechceš mať nič spoločné.
Kasko: Mám pocit akoby si si vylieval zlú náladu...
6.) zla nalada? ja mam taku dobru naladau ako nikdy inokedy. Furd som za to, ze ak vstah skonci, tak by sa uz nemal znovu spevnovat. i ked dakedy to klape aj v tedy. Ale ak raz stroskota tak stroskotal na niecom ... preto znovu ozivovat. No ja by som to nerobil. Ale to je len moja nazor vsakze preto si ho nejdem presadzovat
7.) Ano trosku drsne ale ako som to mal pekne napisat? Sa neda
11.) ano da sa to aj tak ako ona jeho pred tym ... ale chcem byt slusny odnaucit sa nadavat.
10.) ano uznavam poznam jeden pripad, (ale ak by sa dvaja fest lubili tak by sa ani nerozchadzali .... vzdy sa rozidu koli niecomu podvod, alebo znechutenie ... a co ja viem este co)
10.) tac tac veru... vsak ale on je dakedy jak mimo chapes, zacne sa snazit az ked prihara a potom zasa jak keby zakapal na dialnici...proste on inak nic nespravi a mam ho rada vies ale ked sa chcem porozpravat tak nepride tak chapes no co mam robit a bez neho to jakosy nejde...
Holyknight: co ti ja viem uz zvyk 6.)ak je podla teba dobry dovod pivo s kamosmi.... Kasko: keby sa na mna vy****l tak asi nepise nie?! ale tak vymotaj sa z toho ze ti pise krasne veci ked nepride... teraz bude mudry fesacik
to poznam moj byvaly mi stale volal,pisal,pytal sa na mna spolocnych kamarytov a tak.....tak som si po roku aj pol co sme boli skor kamarati lebo som jeho lasku ignorovala pomyslela,,fajn tak preco ne,mozno to teraz bude ine,, a zrazu zo dna na den sa zalubil do mojej naj kamosky....ak ti mam poradit kesli nanho budte iba kamarati neoplati sa to,sklames sa
Nikita858: skusala som byt bez neho ale to sa neda...nato aby som bola snim len kamaratka ho mam az prilis rada vies, ale nedokazeme byt bez seba aj ked nam to neklape a ani jeden neni stastny...riadny paradox co?
ja som uz z neho taka dopletena ze to az boli, chapes take ze nikdy nevies na com si a o co ide... vies naco su mne pekne pismenka ak nieje somnou, ako ok beriem ale ten fyzicky kontakt tam musi byt ak niekoho lubis...a ak nemam pravdu tak som asi z marsu alebo skade
Bývalý mi stále píše, mám sa s ním dať znova dokopy? O_o
Dobre, to mal byť žart... Caitlinka skús sa s ním úplne otvorene porozprávať, povedz mu čo ti vadí ale pokiaľ by sa s tebou aj potom dohodol a potom by namiesto toho išiel s kamarátmi na pivo alebo podobne, tak to podľa mňa nemá zmysel...
caitlinka:presne ako ja a dominik-byvaly.....ked sme spolu niesme moc stastny ale bez seby je to este horsie teraz som sa donho tas zalubila ale uz je asi neskoro...tak v tom pripade ti radim bojuj onho ,bojuj za to co citis....za vasu lasku
Angelofthedeath: tupi bol ten co ti daval rozum a zabudol zatvorit poklop na krku aby ti mozog nezklznul do pety .. nebit toho ze sme bez seba tak ani jeden z nas nevie ako sa potrebujeme ty kreten
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ak si sa rozisla preco sa zasa spajat to nechapem. Sral na teba lebo dostal rozum.
Kasko: Mám pocit akoby si si vylieval zlú náladu...
6.) zla nalada? ja mam taku dobru naladau ako nikdy inokedy. Furd som za to, ze ak vstah skonci, tak by sa uz nemal znovu spevnovat. i ked dakedy to klape aj v tedy. Ale ak raz stroskota tak stroskotal na niecom ... preto znovu ozivovat. No ja by som to nerobil. Ale to je len moja nazor vsakze preto si ho nejdem presadzovat
7.) Ano trosku drsne ale ako som to mal pekne napisat? Sa neda
10.) ano uznavam poznam jeden pripad, (ale ak by sa dvaja fest lubili tak by sa ani nerozchadzali .... vzdy sa rozidu koli niecomu podvod, alebo znechutenie ... a co ja viem este co)
Dobre, to mal byť žart... Caitlinka skús sa s ním úplne otvorene porozprávať, povedz mu čo ti vadí ale pokiaľ by sa s tebou aj potom dohodol a potom by namiesto toho išiel s kamarátmi na pivo alebo podobne, tak to podľa mňa nemá zmysel...