mala som moznost byt tesne pri nich a vidiet ich fanusikov.. no ale.. bola som zdesena.. to co so sebou ludia robia je vazne obcas desive hehe prislo mi to ako nutnost byt na detskom ihrisku plnom malovatok
sry ak som niekoho urazila (skor som myslela chlapcenske obecenstvo, ktore sa nijakym sposobom nelisilo od toho zenskeho [teda az na kozy ] )
Mne sa paci The alternative, Missile, Spit it out(taka ta ina normalnejsia verzia ), Kiss and swallow, This will make you love again, Simple girl, President, ...a vlastne vsetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a hrali mi to na Hodokvase... orgazmus
sry ak som niekoho urazila (skor som myslela chlapcenske obecenstvo, ktore sa nijakym sposobom nelisilo od toho zenskeho [teda az na kozy ] )
Mne sa paci The alternative, Missile, Spit it out(taka ta ina normalnejsia verzia ), Kiss and swallow, This will make you love again, Simple girl, President, ...a vlastne vsetky
Chris Corner je proste uzasny
(zahrala som vám tú hystériu poriadne? )
a naj? Kiss And Swallow, Your Joy is My Low, Mercy a Nightlife a The Alternative a... všetko.. a inak... na moje zásnuby s Chrisom ste pozvaní všetci
Bola to obrovska show, a nikdy na to nezabudnem...vsetky songy su skvele, hlavne tie, co hrali na kvase....neskutocneeee....
Nie su sice moji milacikovia, ale urco si ich raz za cas pustam od rana do vecera!