@rheia zaujíma ma to...mam 22 a som panna, vysmial ma zato gynekológ u ktorého som bola pred týždňom lebo mi mesiac meškala menštruácia...stále som z toho v šoku..veď je to moje telo, moja vec
normalny clovek takuto vec prijme bez pozastavenia sa nad tym, a pre lekara by to malo platit este stokrat viac. ja by som urcite napisala meno ak by sa mi take daco stalo, aby baby, co budu unho zvazovat navstevu a hladat na nete skusenosti s nim, vedeli aky je to neprofesional a okrem ineho aj debil
@kuriatkooo správnemu gynekologovi je podľa mňa jedno či si panna alebo nie a aj to koľko máš rokov, on je za to platený a nemal by sa ti smiať, jj rozhodne ho zmeň a držím palce aby si našla normálneho
kurča prepána ...zmeniť doktora - hento nie je normálne čo urobil........a keď chce 14 ročná tabletky hltať to sa nesmeje???
nemaj boja ..... možno budeš prekvapená, koľko žien po 20 s nikým nespalo (aj chlapov ) ...a nie je ich málo - len zadubenci sa tvária, ako by takýto ľudia mali nejakú chorobu alebo neboli normálni či čo.
len ten názov - nepoškvrnené ženy - nemám ani ja rada, znie to fakt strašne
@kuriatkooo Aha, ale veď aj také ako ty určite sú, podla mňa určite nie si sama ale zas ak do teba len jemne rypol s úsmevom s nejakou poznámkou, zase nemusíš z toho robiť také haló aj keď si myslím, že si to mohol odpustiť, lebo tam nie je pre to, aby riešil, či je adekvátne byť v 22 pannou.
@kuriatkooo@16 možno žije s úmyslom, že musí predpisovať napr. antikoncepciu, je to totiž aj peňažný biznis... ale teda je to neprofesionálne, a hlavne ľudsky trápne, aby sa tak správal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
stredovek vitaj, chýbal si nám
napis sem jeho meno.
ďakujem
22 rocnej panne sa vysmeje a ked mu pride 13 rocna na potrat tak ju pochvali alebo co?
a rozhodne by si mala uviest jeho meno vsade kde sa da
nemaj boja ..... možno budeš prekvapená, koľko žien po 20 s nikým nespalo (aj chlapov ) ...a nie je ich málo - len zadubenci sa tvária, ako by takýto ľudia mali nejakú chorobu alebo neboli normálni či čo.
len ten názov - nepoškvrnené ženy - nemám ani ja rada, znie to fakt strašne
Aspoň deväď