5.1 mi zacalo blbnut tak som musel prejst na 6 a chvilku mi to trvalo ale zvykol som si. a myslim ze je lepsie. ale chapem ze "peťjednoťákom" sa na icq6 nechce, tiez sa mi najprv moc nepacilo
keby boli rakcie k veci dokonca aj tato diskusia by mala sancu rozrast sa do polemiky porovnavat klady a zapry pripadne sa mozno dozvediet nieco co niekto o icq nevedel.... lenze odpovede od veci to posunu do zaniknutia a s vacsinou diskusii to tak je
je to len o zvyku..najskor som si na 6tku nevedela zvyknut a bola som len na 5ke..ale pak ma zlakalo Zlango na 6tke a teraz som už len tam...milujem robit si statusy a celkovo je 6tka lepsia...podla mna
jj, presne, QIP je najlepsi, ale nedaju sa mi cez neho posielat subory, tak potom sa musim prepnut na icq 6, a furt mi tam lezu na nervy reklamy...a je dost kriklave
Antja: stiahni si najnovsiu verziu ked ti nejdu, lebo posielanie suborov mi ide na 98%. Len raz za cas mi nejdu, inac isu stale, ci uz posielam QIP-QIP, alebo QIP-ICQ
mala som 5.1. bola som spokojná ale zblbla mi tak som si dala 6 a ta isla v pohode a teraz to chce up-núť a nechce to spraviť tak kašlem na to a mam qip.
Čo je lepšie po novom neviem ale najviac z tych dvoch mi vyhovovala 5.1. lebo tak neblbla.
5.1 lebo 6.0 mi stale padala a uz som mal na nu nervy, ale nejak sa skludnila, ked som si nainstaloval do rezervy qip (alternativa icq) ale sem tam mi este 6.0 obcas padne.
nwm mne sa pacila 5.1 ale ptm som si dal 6 a sa mi zozaciatku wobec nepacila a teraz som si na nu zvykol a mam ju racej ...je aj na pohlad krajsia a aj lepsie funkcie ma a thaq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
5.1 mi zacalo blbnut tak som musel prejst na 6 a chvilku mi to trvalo ale zvykol som si. a myslim ze je lepsie. ale chapem ze "peťjednoťákom" sa na icq6 nechce, tiez sa mi najprv moc nepacilo
popripade trillian to moze si ty asi
nemusis si vsimat diskusie, ktore su nezmyselne(podla teba)
ICQ pouzivam len na pool A 6.0 sa mi celkom paci po najnovsom ugrade. Ale aj tak QIP RULEZ
Matqa-QIP je klient icq, nieco ako Miranda
Aj ja volím Mirandu, mám ju teraz, no začala častejšie padať, tak asi dám qip...ICQ maximálne tak na biliard, inak fakt nič...
Čo je lepšie po novom neviem ale najviac z tych dvoch mi vyhovovala 5.1. lebo tak neblbla.