Chatovala som s kamoskou na ICQ a ani neviem ako odrazu mi zacalo pisat nie z lava do prava ale opacne.Kurzor mam na pravej strane a neviem to dat na spat .. skusala som aj preinstalovat ICQ a nic ... neviet
to by si mala mat v nastavneiach nei? a ked nie..tak si asi nieco stlacila nechtiac na klavesnici..nejaku kombinaciu tlacitiel si enchtiac mozno zmagla... ICQ je inak shit..aj tka to pouzivam
Mne sa nahodou ICQ paci neviem co proti nemu mate musela si asi nieco postlacat, bratranec to skusal aj preinstalovat a nic..stale to tak ma musis na to prist sama zelam vela zabavy pri tom
len taky maly nazor ICQ ako take zatazuje comp (taha vela CPU) omnoho viac ako ine programy ako su QIP alebo miranda. A mna osobne nehorazne otravuju vsetky tie blikajuce bannery a reklamy co su tam nahadzane!!!! A to iste sa uz zacina diat aj zo Skype. Nehorazna komercia. Takze radsej qip. ICQ 5.1 pustam len ked chcem hrat nejaku hru. Tot vsetko
NEVIETE MI NIEKTO POMOCT? NIEKTO MI ZMENIL ICQ HESLO A NEVIEM SA DOPATRAT K NEMU S5,NEVEM CI VOBEC SA BUDE DAT ZISKAT HESLO S5 ALE...AK NIEKTO VIETE POMOCT PLS! NAPISTE MI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov