ludia..resp. asi skorej baby hoci ocenim aj pomoc chalanov...chcela by som si asi takto nejak odfarbit vlasy..mam vcelku podobnu farbu trosku mozno tmavsiu...a nie som si ista ktory odtien to je poradte kto viete/vyznate sa, dik
tebe kludne stačí vybrať nejaký svetlý odtieň hnedej, prípadne tmavú blond,
pri tých vlasoch mám pocit, že spodky vlasov sú svetlejšie,
takže asi ti odporučím čiernu blond, alebo svetlo hnedú
Ja mám momentálne také
@sashinushka nedoondíš to... radím ti teda svetlo hnedú...
žiadne odfarbovanie, zničila by si si len vlasy alebo ak ti veľmi veľmi záleží na výsledku kaderníčka
slecna na fotke ma spodok svetlejsi ako vrch, ale vrch je zhruba odtien 7, mozno aj 6, tazko sa mi to hodnoti, ked to nevidim na roznom svetle, skor mi to pripada ako nieco medzi ale zvol radsej to vyssie cislo... spodok je osmicka to je vidiet...
farby si treba vyberat podla cisla a nie podla nazvu, lebo tie su zavadzajuce, hoci oficialne je odtien 6 tmava, 7 stredna a 8 svetla plava. a tuto chlapca nepocuvaj, svetla hneda je odtien 5 a ten vyzera takto:
schemy cislovania su rozne, ale prva cislica je vzdy svetlost a druha cislica alebo dvojcislie, niekedy oddelene bodkou alebo pomlckou znamena konkretny odtien. napr. 7, 70, 700, 7.0 alebo 7-0 je neutralny odtien, 7.1, 7-1 a pod. je studeny odtien. slecna na fotke ma skor ten studeny, mozno aj neutralny odtien, opat by to chcelo vidiet na roznom svetle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
odfarbiť vlasy je toto » m4.aimg.sk/profil/12633927...
tebe kludne stačí vybrať nejaký svetlý odtieň hnedej, prípadne tmavú blond,
pri tých vlasoch mám pocit, že spodky vlasov sú svetlejšie,
takže asi ti odporučím čiernu blond, alebo svetlo hnedú
Ja mám momentálne také
žiadne odfarbovanie, zničila by si si len vlasy alebo ak ti veľmi veľmi záleží na výsledku kaderníčka
farby si treba vyberat podla cisla a nie podla nazvu, lebo tie su zavadzajuce, hoci oficialne je odtien 6 tmava, 7 stredna a 8 svetla plava. a tuto chlapca nepocuvaj, svetla hneda je odtien 5 a ten vyzera takto:
schemy cislovania su rozne, ale prva cislica je vzdy svetlost a druha cislica alebo dvojcislie, niekedy oddelene bodkou alebo pomlckou znamena konkretny odtien. napr. 7, 70, 700, 7.0 alebo 7-0 je neutralny odtien, 7.1, 7-1 a pod. je studeny odtien. slecna na fotke ma skor ten studeny, mozno aj neutralny odtien, opat by to chcelo vidiet na roznom svetle.