však sa hraj s nimi, nie ? zatancujte si alebo ja s mojim 10 ročným bratom sa hrám na vojnu si zoberieme hocijaké figúrky, čo nájdeme a sa akože strieľame robíme armádu vieš to ide aj o to, či sú to chlapci alebo dievčatá
@krutafunebracka to by nebol špatný nápad ja som už rozmýšlala že by som jamu vykopala nahádzala ich tam a potom zabetónovala ale nee proste ma nič nenapadá a snáď s nimi nebudem malovať obrázky ako v školke
kdo vydrží dlhšie ticho no to je asi najlepšie ale počítam že budem mať na starosť tak 10-12 detí a budeme v takom kútiku akokeby a nejaké niečo že vyrob si sám?
Z vlastných skúseností dosť pochybujem že ti hlavne chalani budú chcieť niečo takéto robiť...
Skôr by som zvolila dve aktivity a mohli by si vybrať čo chcú robiť. Napríklad kresliť čo ich napadne a potom sa tie obrázky poskladajú dokopy...to ich dosť baví... a druhá skupina nejakú viac fyzickú aktivitu napríklad tie také hry ako králu králu daj vojačka alebo kubo velí a podobne... to viac baví chlapcov.
neviem ked som chodila do druziny bolotam zopar hier spolocenskych ja neviem clovece nezlob se abo tak a mohl sme si potom krelit, ale sak ak je tych chalanov fakt dosta tak cghodne vonku nech si zahraju s loptou fubal alebo co a baby môzu skakat cez svihadlo alebo .. prehadzovanu, vibijanu hrat .. radsej tu prehadzovanu lebo ak si zodpovedna a decku niekto pri vybijenj trafi do hlavy nie je to velm,i prijemne..
ok,ok ja by som sa s nimi asi chvilu rozpravala o tom ze co by tak chceli robit,potom mozno trochu von,a potom co by som zvolila je urcite hra "Activity"(ak ju nemas doma alebo oni tak si kludne vymysli nejake slova,daj ich do nejakej krabicky,nech si ich vytiahnu a potom znazornia,ci uz to bude pantomima,kreslenie alebo to budu opisovat..)-urcite pri tom bude sranda a este lepsie to je s casomierou..
mozete sa hrat kralu kralu daj vojacku, alebo vidlicky lyzicky noze, slepu babu, mozete sa hrat spolocenske hry, clovece nezlob se...........blaaaaaaablaaablaaaaaaaaaaaaa xD je tolko moznosti... v konecnom dosledku im aj tak pustis ten film, aby si mala od nich pokoj ... XP
skus napriklad prehadzovat loptu postavte sa dokruhu a nech hadze jeden druhemu mozte napriklad tak hrat somara?alebo spagat si prehadzujte a ked bude ukonca tak sa snazte ho rozmotat tak ze jeden pojde na stranu toho druheho a ostatni stoja ale nato treba viac priestoru....
no tak pre všetkých : bude to akcia ako den detí a budeme mať stánky s kreatívnymi dielňami a máme niečo vymyslieť tak aby proste tie decká došli, niečo spravili a mohli odísť proste nič na dlho ale hlavne niečo zábavné ...nejaké iné nápady? (budeme v prírode)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo nejakú spoločenskú hru, ktorú zvládnu..
poprípade, ja sa hrávam s mojim synovcom pexeso, kvarteto alebo niečo na pc...
a s mojou malo neterou sa hráme hru, že kto vydrží najdlhšie ticho to je naj hra.. aaaach.. taký pokoj
ale viem co na deti plati, ked robia zle - osvedcilo sa nam to na treningoch: kliky, drepy, sklapacky, sedenie v seiza vyse hodiny, "kacaky",...
Skôr by som zvolila dve aktivity a mohli by si vybrať čo chcú robiť. Napríklad kresliť čo ich napadne a potom sa tie obrázky poskladajú dokopy...to ich dosť baví... a druhá skupina nejakú viac fyzickú aktivitu napríklad tie také hry ako králu králu daj vojačka alebo kubo velí a podobne... to viac baví chlapcov.
A skus ja neviem, napr. vadi nevadi, alebo nieco podobne