ha, uz sa mi to vela krat tuto zimu stalo ked bol lad.. som sa na sebe zacala ujebavat, aj oni na mne a videli ze mi nic neni.. teda ako ze ma nic neboli a bolo fajn
ostanem lezat ako krava aspon tri hodiny, nech si ma kazdy poriadne poobzera, nie? no co asi by som mala urobit?? postavit sa na halvu a spievat rumunsku hymnu odzadu???
spomínam si na chvíľu, kedy moja sestra čakala dieťa, bola asi v 6. mesiaci tehotenstva, čo sa dá považovať za pomerne "vysoké" tehotenstvo, šli sme do istej štátnej inštitúcii cez jednu z najfrekventovanejších ulíc v meste (aj také tu máme, asi jednu), potkla sa a spadla na zem.
ja, ako milujúci brat, som sa mierne vyľakal, pretože ak sa vám pred očami zdrúzga sestra, ktorá ma namiesto brucha bembeľ, nie pivný, ale založený na ľudskom charaktere, tak vám nie je všetko jedno.
z obavami som podišiel k nej, či sa niečo nestalo a ona nonšalantne, s plnou gráciou vstala a prvé čo povedala:
buď sa mi podarí udržať rovnováhu a pokračujem ďalej, akoby sa nič nestalo.. prípadne s nejakými prejavmi smiechu či sprievodom slov ako perkele, scheisse a kurníkšopa (záleží od situácie)
ak sa mi nepodarí udržať rovnováhu tak to isté, len vstanem a oprášim sa
Realnejsie je, ze sa posmyknem na lade (ked sa smyka) a spadnem (teda ak ide o ten pad) A nic, vstanem a asi zrychlim v kroku, aby som sa dostala daej od tych ludi co to videli A mozno ani nie, tazko sa to predstavuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
enihcn-es as erac aL
etraos atla it-etseiorc
atadoicin iro mucA
inarit ed iirabrab
aricnada-et erac nI
etraom ed lec lunmos nid
enomar, et-atpaetseD
tu je ta rumunska hymna odzadu keby daco
no čo asi.. pošlem všetkých okolo do piče, zdvihnem sa a sama tam odídem
@11- ani toto sa mi akosi nezd s kostolnym poriadkom
@8- ani tchuš by neuveril, že máš 6!!! Tak si tam hned mozes napisat, ze mas 66 (ani to ani to by ti nkito neuveril)
Povedal som do piči a šiel som ďalej. =D
tak to napis od predu
Deşteaptă-te, române,
din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră
barbarii de tirani
Acum ori niciodată
croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine
şi cruzii tăi duşmani.
akoze dochadza mi
2. Zanadávam. Vulgárne. Áno, priznávam, prekvapenie vo mne vzbudzuje potrebu používať nadávky
3. Postavím sa, rozpačito sa zasmejem (ako nejaká sliepka) a poviem zmysluplne "hops!"
4. Dám sa na ústup, ináč povedané zdrhám kade ľahšie
Ak nie,neviem prečo vykríknem: "Skoro som sa zrubala!!!!" ...tiež overené
ja, ako milujúci brat, som sa mierne vyľakal, pretože ak sa vám pred očami zdrúzga sestra, ktorá ma namiesto brucha bembeľ, nie pivný, ale založený na ľudskom charaktere, tak vám nie je všetko jedno.
z obavami som podišiel k nej, či sa niečo nestalo a ona nonšalantne, s plnou gráciou vstala a prvé čo povedala:
"nikto ma nevidel?"
Tak... Spadnem, začnem nadávať, utečiem, skryjem sa a budem sa skrývať do konca života.
Priamo úmerne k počtu svedkov vulgárne nadávam a nonšalantne sa škriabem do vertikálnej polohy, prípadne chtivému publiku predvediem prídavok.
ja to musim pisat
ak sa mi nepodarí udržať rovnováhu tak to isté, len vstanem a oprášim sa
za 3. postavim sa a idem prec