moj nazor na mesto trnava - skurvene mesto plne vypatlanych ludi so zvratenymi nazormi, ktori si myslia ze sa okolo nich cely vesmir toci (cest vynimkam)
wow, krásne, len ja nikoho z vás osobne nepoznám tak neviem čo tam no, a ešte k tomu som aj z NR, ešte cestu by som zvládol rád, ale proste nepoznám osobne nikoho žialbohu, tak to asi nie je pre mna.......
ide tam aj niekto kto nikoho nepozná, či všetci asi aspom niekoho poznáte?
@teny555 heeej a mna nepoznas? sice osobne ESTE nie ale mozes ked tam prides o to predsa ide aby sa skamaratil s novymi ludmi a mozem ti zarucit ze tam bude super, idu naozaj dobry ludia
no ja som z dediny medzi sencom a trnavou a uplne sa na to streto tesim a budem sa tesit este viac ak prides aj ty ved to mas kusok toto je prve stretko v trnave tak to vyuzi
@teny555 no vacsinou su v BA, tam ich bolo najviac a to mas od nitry dalej ako trnavu no a potom v banskej bystrici bolo tusim 1 a par na vychode ale trnava je k tebe najblizsie
@teny555 ked niekto spravi stretko v nr tak bude mozes ho zorganizovat aj ty no a tam ide o to aby sa skamaratil s novymi ludmi, videl nazivo tych s ktorymi si pises...
@teny555 pokial nieje dohodnuty program vopred tak sa to dohaduje na mieste a je to taky program aby vyhovoval kazdemu na vianoce isli na vianocne trhy, na niektorich sretkach sa ide niekam na kofolu a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Nech sa ozve @freedomko -vi, pojdeme spolu... kto chce ist na vylet do Trnavy s Tomasom, Freedomkom a dalsimi
ale na stretko určite pôjdem...=D
hangtime11
pumaamravec
murcatko
mrpixel
zuzushiq
boxer161
goth111
tomas
frez
semonique
freedomko
fxx
kiksna007
Som z TT ale asi nie..teda určite, možno pôjdem schválne okolo
ide tam aj niekto kto nikoho nepozná, či všetci asi aspom niekoho poznáte?
a ty si odkial??
kúsok 52 km , vlakom 1,5 hodiny ..........ale milujem vlaky
a vlasne ako prebieha také stretko???????
BTW preco to neni v BA ??????
@letec a zabiješ ma už konečne??=D furt sa vyhrážaš na ICQ a ešte stále nič..=D mal si už aj príležitosť..=D
NIEEEEEEEEE
neviete ako je to,????
popripade dam cislo nech sa vie ozvat... ked tam bude