No prvy prispevok bude mozno trocha skepticky ale opravte ma ak sa mylil.Ozvite sa a pridajte svoj nazor.Ako to prave idem urobit ja.Dnes som sa rozhodla ze sa uz viac nenecham ovplivnit nicim a nikym.Rozny ludia do mna hucia ze toto treba tak
tak ja som este taky ved ako ty nedosialha., ale uz davno ma presli tieto duchaplne vylevy emoociiiii nevadi, bez sa vyspat..ono raz bude aj dobre mozno cmuqq
no, môžeš si nahovárať čo chceš, že všetko budeš robiť podľa seba, okolie na teba však bude vplývať stále, a hoci si to nebudeš priznávať, podvedomie reaguje na všetky podnety.
to by si musela žiť izolovaná od sveta, aby si nebola ničím ovplyvnená.
čiže budeš ignorovať rodičov, učiteľov, v neposlednom rade aj kamarátov, tak to je myslené? lebo inak si to vysvetliť neviem
STOP nemôžeš len tak povedať, lebo stále budeš chtiac-nechtiac pod vplyvom niekoho iného, nech už to je ktokoľvek. môžeš mať ja neviem... napr. vlastné myšlienky, nápady, názory, ale často budeš cítiť "nátlak" okolia, tak je je a bude, s tým nič nespravíš
ja som si tiež kedysi povedala, že už nebudem robiť nič, čo chcú druhí a potom ( ako povedal @amrafel ) sa ozvala mama, že tie hrnce sa sami neumyjú a už som fachčila pri umývadle a čochala hrnce
ozaj je to pravda stop si treba povedat ale myslim si ze je trochu ina vec ked nam rodicia nieco kazu oni su tiez pod niakymi vplyvmi a mozno si niekedy ani (v praci a inde) stop nemozu povedat. a tak nezaskody ked im sem tam pomozeme my sa nevieme vzit do ich koze co vsetko oni cez den prezivaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teda občas chytim nervy ze vyprdnem sa ti na to pride bitka potom sa urazim a nakonec to spravim
jaj toto moje detske chovanie!!! :.tvrdohlave decko!!
to by si musela žiť izolovaná od sveta, aby si nebola ničím ovplyvnená.
STOP nemôžeš len tak povedať, lebo stále budeš chtiac-nechtiac pod vplyvom niekoho iného, nech už to je ktokoľvek. môžeš mať ja neviem... napr. vlastné myšlienky, nápady, názory, ale často budeš cítiť "nátlak" okolia, tak je je a bude, s tým nič nespravíš
ja som si tiež kedysi povedala, že už nebudem robiť nič, čo chcú druhí a potom ( ako povedal @amrafel ) sa ozvala mama, že tie hrnce sa sami neumyjú a už som fachčila pri umývadle a čochala hrnce
ale ako utópia to je pekná, to sa musí nechať
Jasne ze ked ma mamka dakde posle ta pojdem ale to nie je zneuzivanie to je len nieco co rodicom dlhujeme a tak...ja to asi vnimam inak ako vy.