Mali ste v detstve nejaký vzor? Respektíve bol niekto ku komu ste inklinovali. Ak áno, prečo práve ta daná osoba? (nemusí to byť len detský idol, ak máte niekoho aj teraz, dajte )
Bavili sme sa o tom včera v partii a ja som zistil že na rozdiel od zvyšku som žiadne (normálne) nemal .. akurát Wolverine .... zvyšok mal športovcov, hercov, spevákov....
V detstve som velmi rad s ocom pozeral Akty X, takze Mulder a Scullyova a potom som si stale v skole vymyslal a kreslil s nimi rozne gagy. Ale nepovedal by som, ze to boli moje obrovske vzory a idoly, skor taki detski hrdinovia.
Z detstva neviem, ale už dlho obdivujem všetky silné, inteligentné, ambiciózne ženy vo svojom okolí, mainly moju mamu, ktorá ťahá celú domácnosť, jej príjem je oproti otcovmu asi 5násobný, okrem toho varí, upratuje, perie a celkovo sa stará o to, aby sme mali všetko, po čom nám srdiečko piští; ďalej moju triednu z gympla, ktorá ma nakopla k tomu študovať vedu; moju školiteľku; vedúcu nášho ústavu, ktorá napriek tomu že má normálny život, deti a všetko toho mega veľa dokázala, pôsobila na rôznych miestach po svete...etc, etc...
Samozrejme, nechcem tvrdiť, že chlapi sú niečo menej, ale extrémne ma ženie v živote dopredu predstava, že sa dá ísť si za svojimi snami a mať všetko, čo človek chce, peniaze, postavenie... a popritom zároveň vychovávať a živiť deti.
V detstve to bol Jackie Chan a teraz čo sa týka umenia tak Zdenek Sverák, Stano Štepka, a čo sa týka tých filozoficko-hodnotovo-politických vzorov, tak Ján Zlatoústy, Kristus, Jose Mujica.
tak nikoho známeho z televízie, ale prirodzene som mal v okolí ľudí, ktorí mali niektoré črty a tie som kopíroval alebo mi boli vzorom (aj podvedome) či je je to spôsob uvažovania, smiech a humor, vyjadrovanie a pod. ale neviem momentálne o nikom, kto by ma v tomto ovplyvnil najviac
starý Michael Knight s Knight ridera potom Jackie Chan koli jeho nazabudnutelnej akrobáci a bojových umení....a potom hocikdo s Jackass teraz nemám nijaký vzor ale bolo ich určite viac čo som mal v detstve len teraz som si spomenul na týchto
nai nie... len ako mala som mala cosi ako vzor? Maťka, maminho brata.... on mi bol ako taky velky super brat, cize nejaka zmes lásky a obdivu a bol mi najmilším človekom no ale nikto iny na mna neposobil ako "toot je moja ikona na nu sa chcem podobat/byt taka" ... mnohi ma inspirovali alebo motivovali ale ziadny nejaky vzor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Moje tety, učiteľky
Zašla som nad ich spôsobom naucania , na to ako dokázali s ľudmi komunikovať a získavať si ich sympatie
Teraz ..Moj tatko a moja mama
A Preto lebo má naučili tak veľa dobrých veci , ktoré im do smrti nezabudnem
A jasne mala som ešte iné vzory napr . Brendu z beverly Hills 90210
A rôznych spevákov a kapeli napr Lunetic
*Žasla
Samozrejme, nechcem tvrdiť, že chlapi sú niečo menej, ale extrémne ma ženie v živote dopredu predstava, že sa dá ísť si za svojimi snami a mať všetko, čo človek chce, peniaze, postavenie... a popritom zároveň vychovávať a živiť deti.
určite Johann Pachelbel, Claudio Monteverdi a Lucie Bílá