Prečo ked nejaký chalan zistí že ho chcem ,chápete že sa mi páči a tak ,tak mna začne ignorovat alebo sa somnou baví menej než s mojimi kamoškami? ... chce mi tým akože dať najavo že o mňa nestojí ? alebo prečo? já to nechápem... dakujem za odpovede
vo vela pripadoch to takto byva...ze ked to chalan zisti tak cuvne...neviem ...moze byt vela vysvetleni...mozno sa hanbi,alebo nieje pripraveny na vztah,alebo je to pravdepodobne ko**t...a on vie ze ty vies,ze on vie ze sa ty paci? (fuu trosku divna formulacia vety...no snad sa v tom vyznate .
ja som mala kamarata,,,chovala som sa normalne ale potom sa zistilo ze sa mu pacim a kedze ja som ho nechcela zacala som ho ignorovat a tak,,,i po mnohych nie
haha,moja ako keby som to hovorila ja.to sa mi tiez viackrat stalo.ked mu doslo,ze ten vztah medzi nami beriem vaznejsie nez on,vycuval alebo zacala absolutna ignoracia.ja to tiez nechapem..... ale stava sa to casto
Nechce ťa... sorry ale bude to tak. To je babská špecialita (ktorej mimochodom nerozumiem), že keď niekoho chcete, tak sa začnete hrať na nedostupne a začnete ignorovať.
Chalani to nerobia - ak ťa ignoruje - nemá záujem.
Zaphira: No ja neviem či to vie ale asi ano,lebo sa mi to stalo u dvoch chalanov a to máme rovnakých kamošov,tak to asi vie že viem že on vie že ho chcem ...chápeš snád...
Kasko: No obidvaja tí chalani už majú cez 20 takže vekom by to ani nemuselo byt...
Zuzlinqa-No tak nepochopím tých sprostých chlapoov,ale tak čo už možeme robit že? a ako ti to nakoniec dopadlo?
Mateq- ale ja som baba a to robil chalan a nie že babská špecialita,ale asi aj chalanská
bud je s teba cely dosraty, alebo sa mu proste nepacis....a kedze ta ignoruje tak nechce dat najavo druhym ze sa mu pacis...aj to moze byt....ja to tiez tak niekedy robim ..lebo ked to niekto zisty tak na druhy den dobre ze sa setci neposeru...a ty toto a ty tamto
No jeden mal 21 a druhý 27 ...to chápem,ale tak já s ním nič mat nechcem iba nech sa správa normálne,ale s tým 21 ročným myslím že to neni zas taký velký vekový rozdiel v dnešnej dobe....
Teraz si čítam moje staré diskusie..ale som bola niekedy trápna ale v tejto je to pravda sice teraz mám kamoša - celkem dobrého kamoša a ten viem, že ma nechce ale správa sa normálne !! tí predtým boli blbci !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som mala kamarata,,,chovala som sa normalne ale potom sa zistilo ze sa mu pacim a kedze ja som ho nechcela zacala som ho ignorovat a tak,,,i po mnohych nie
Chalani to nerobia - ak ťa ignoruje - nemá záujem.
Kasko: No obidvaja tí chalani už majú cez 20 takže vekom by to ani nemuselo byt...
Zuzlinqa-No tak nepochopím tých sprostých chlapoov,ale tak čo už možeme robit že? a ako ti to nakoniec dopadlo?
Mateq- ale ja som baba a to robil chalan a nie že babská špecialita,ale asi aj chalanská