Z toho hnoja čo sa kydá v slovenskej politike je mi najviac sympatický. Áno, má nálepku šaša ale keď sa pozriem, kto mu ju dal..
Kto z vás, čo ho odsudzujete skutočne poznáte jeho politické názory a zameranie? Veľmi malé percento. Len v telke vám povedali že je to šašo a hneď máte svoju pravdu. Budiž.
volila som ho, a neľutujem to, dokázal niečo, dokázal ostatných politikov dostať do úzkych par krat, dokázal v určitých situáciách odkryť karty čo mali schované v rukávoch, a konečne vidíme viac do politiky. ...ja som s nim spokojná ...a inač aj slota je fajn človek (ked si odmyslíme ten chlast a nadavky) myslím že spolu by dokázali toho viac
ako hovorí @27 . Alebo si ho pod zámkom drží slovenská mafia... oh pardon vláda. A kvôli peniazom v politike na 10000000% nie je pretože predtým než sa vrátil na slovensko mal vo švajčiarsku (tuším) firmu ktorá mu zarábala hodné prašuly na to aby sa na smradľavé slovensko vrátil len kvôli politike. Ale sulík je čistokrvý KOKOT ! Ešte aj s hubovitým vnútrom.
@hetfield čo som počula ....že dal žilinu celkom do poriadku ...že zmeny nejake ...a mne sa nahodou aj pačia jeho názory ... len ten chlast mi u neho vadí kedže nas ma "reprezentovať" ako obyvateľov SR ... ..ako ja zas nie som do politiky fanatik ale ..vadi mi menej ako fico či radičová
@hetfield písal to o sebe vo svojom prvom článku pod záštitou obyčajných ľudí. Porovnával tam aj to že na vybavenie živnosti vo švajčiarsku (rozmýšlam či to nebolo švédsko) jebať je to jedno.... mu stačil deň kdež to u nás cca 2 týždne. a bla bla bla...
@hetfield určite to nie je jediná vec, ono to väčšinou bývajú viac zmedializované negatíva ako plusy, čo som počula od spolužiačky bývalej ...dosť sa to tam pomenilo a nemam namysli ten aupark ....že celkovo ....ja som v žiline dávno nebola takk neviiem ..ona tam študuje už 6. rok
jediny, co nechce toto biedne slovensko nacsto rozobrat!
mala som moznost sa s nim osobne stretnut, a to co hovoril, malo hlavu a patu!
jasne, ze media budu ukazovat len to, ako saskuje atd.
ved ano, ale nikto nikde nehovori o tom, co urobil dobre. ake zakony presadil aj napriek tomu, ze obycajni ludia boli v parlamente len4.. opytajte sa, ako zmenil zakon co sa tyka pridavkov na ciganske deti ?? ostastne strany by im len sypali peniaze, ale on presadil, ze ked detiska nebudu chodit do skoly, peniaze ich matky nedostanu. to je zle? no nemyslim si teda.
Ani sa necudujem ake to je v slovenskej politike, sak sa staci pozriet na vacsinu komentarov ktory tvrdia, ze matovic nevie rozpravat a ukazuje chyby na ine politicke strany, ked su tie vytky opravnene tak nech ukazuje, a to ze nie je rodeny rozpravac to tiez nevadi, zalezi ci to co hlasa skutocne dodrzi, a ze spina ma vzdy miesto v kosi. Ja by som mu dal hlas, pretoze fico je populista vie ako narabat s ludmi, a ked je uz u koryta tak zabuda na svoje sluby, takze SMER , SDKU, KDH by si mali dat pohov a konecne vypadnut z politiky, pretoze boli tam dlho a hovno pre narod urobili, len hraju platene babkove divadlo, nic nevyriesili a nic nikdy nevyriesili. Neviem preco tak v hojnom pocte kritika voci matovicovi, predsa treba dat sancu aj inemu, aj ked nas po case sklame, ako tomu, resp. ktory tam su mnoho rokov a slovensko je len jedno velke pohrebisko. Apelujem na zdravy pozostaly rozum slovakov, nevolte tych ktory Vas sklamali ktory naslubovali a hlavne ktory mali dost sanci a nic neurobili pre ludi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
na každého ma niečo, je to zaujímavé, asi ma nejakú spravodajskú službu a dáva sledovať ľudí aj v súkromí.....filip
tento a normalny? :o
vsak ten ani rozpravat nevie...
a plus k tomu si este vezmi, co vlastne rozprava...
k nemu asi tolko:
On nech si rozpráva čo chce. Ale čo rozpráva hlava štátu, tak to je na zaplakanie niekedy až.
Kto z vás, čo ho odsudzujete skutočne poznáte jeho politické názory a zameranie? Veľmi malé percento. Len v telke vám povedali že je to šašo a hneď máte svoju pravdu. Budiž.
ČO JE NA TOM ZLÉ?!
mala som moznost sa s nim osobne stretnut, a to co hovoril, malo hlavu a patu!
jasne, ze media budu ukazovat len to, ako saskuje atd.
ved ano, ale nikto nikde nehovori o tom, co urobil dobre. ake zakony presadil aj napriek tomu, ze obycajni ludia boli v parlamente len4.. opytajte sa, ako zmenil zakon co sa tyka pridavkov na ciganske deti ?? ostastne strany by im len sypali peniaze, ale on presadil, ze ked detiska nebudu chodit do skoly, peniaze ich matky nedostanu. to je zle? no nemyslim si teda.
a okrem toho je riadny sympatak