Meliško je hlavným aktérom kolekcie desiatok legendárnych nahrávok, medzi inými cibuľa, papuča, mravce, dvere, voda, varenie, sol neni, monterky, 250 razy cez picu, ziacka knizka a pod. Uvedené zvukové nahrávky kolujú po internete už niekoľko rokov a postupne sa stali celoslovensky známym fenoménom
meliško je king v živote som nepočula v priebehu 3 minút povedať toľko nadávaok a 5 slušných slov. ako fakt ten človek má ale slovnú zásobu. najlepšie sú mravce a cibuľa
Aj keď mnohí vravia, že je to neuveriteľne plytká zábava, podľa mňa to má dačo doseba. A je to fakt cool.... Boh žehnaj Etele, keby nebolo jej, Majster by nemal na čo(koho) nadávať...
@24 Ja budem jeden z nich, nikomu neberiem ich druh zábavy, ale vyhlásenie, že niekto taký je "ikona slovenskej nátury", je trochu odvážne, nie? A ak to tak je, hanbím sa za tú našu náturu ešte o čosi viac.
nevidim na tom nic zle.. sam rad nadavam no na meliska sa nehrabem moje oblubene su zvacsa dabovane snimky macka uska "melisko usko" z ktorych najlepsie su 2jka a 6stka
ps: povazujem to za plytku zabavu ale co narobim.. zabava ako zabava nie?
@hawran Aspoň viem, že ma nepočúvaš :p Kua, nehovoril som náhodou, že to robili gymnazisti? Čo by hentaký mladý oný... ciciak robil na vysokej škole? Upratovača? :p
To je jedno... Kte a kto to točil.... Proste sa to podarilo, a to je hlavné, nie? Potom na Youtube čo je že "Meliško a Etela v parku" sa mi tiež srašne páčilo
The great escape of L.D. A potom asi v tej opitosti aj zabudol že ušiel a nechal sa odviesť domov (v tej nahrávke). Či možno to boli agenti SIS a tí ho tam eskortovali,keďže bol opitý, tak si ani nevšimol že nieje doma ale v cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
je to proste genialne poznam to skoro naspamäť......som meliškológ
xD
najlepšie sú mravce
pretože nevieš čo je dobré... Skús google
ja som asi pred 4 rokmi pocul tie nahravky a nevedel som, ze to vobec dakto pozna... a naj je o tej cibuli
Cibula
Mravce
Voda
Hríby
Monterky
A my sa hanbime za teba
ps: povazujem to za plytku zabavu ale co narobim.. zabava ako zabava nie?
2. @hnisavica @25 súhlasím
3. No ale toto...
A toto prosím robili študenti Zvolenskej univerzity @jimmycrow , niekedy o tom niečo zisti
zevraj zabil etelu
Somarina Ale... nieze by som sa tomu neako velmi cudoval, ak by to ozaj bola pravda...
Ale pred mesiacom v nahravke bol este na slobode... (teda v base asi krcmu nemju, ze? )
The great escape of L.D. A potom asi v tej opitosti aj zabudol že ušiel a nechal sa odviesť domov (v tej nahrávke). Či možno to boli agenti SIS a tí ho tam eskortovali,keďže bol opitý, tak si ani nevšimol že nieje doma ale v cele
informacia je 100% pravdiva.