Templári, Ilumináti, Da Vinciho kód, Tajné spolky, toto všetko fascinuje celé generácie. Tvrdí sa, že údaje Ilumináti tajne riadia život na zemi. Čo vy nato ?
Máte niejaké skúsenosti ? Veríte v legendárny poklad Templárov ? Informácie nájdete naprík
Keď to píše táto/tento zasratá/-ý fanatická/-ý hlupaňa/hlupák, čo sem stále dáva tú retardovanú stránku plnú navymýšľaných blbostí o polystyrénových mimozemšťanoch a podobne, tak tomu nebudem veriť ani hovno, ani klikať na to nemusím, už podľa linku vidím, že tam sú len ďalšie bludy.
@tesfaye nemyslim ze by robili nejaky taky nabor....zasa blba niesom....mozno mam sancu..kazdy ma apson nejaku nadej ze sa nieco stane a dosiahe to co chce..len treba verit a snazit sa....
Dnes uz je tazke rozlisit co je pravda a co vymysel.... akykolvek film akakolvek kniha akolkovek dokonale napisana moze byt zalozena na lzi. Pri vsetkej skromnosti keby som chcel mozem vymysliet taku teoriu ze by mi to zbastila polka mesta staci troska fantazia a ""slobodomyselnych"" ludi ktori ju budu rozsirovat a cim viac ludi ju rozsiruje tym sa stava doverihodnejsou.
Podla mna bezny clovek nemoze vediet co je pravda a co nie. Osobne povazujem polovicu dejepisu za vymysel ale je to len moj nazor....
Ci niekto riadi tento svet ? Mozno ano mozno nie. Co by sa zmenilo stale ostane rovnaky ci to vieme alebo nevieme. Podla mna je zivot prilis kratky na to aby som sa zatazoval tymito vecami. Zmysel by mi to davalo keby som zil najmenej 1000 rokov vtedy by sa s tym oplatilo stracat cas
Tento svet riadia banky ... elity ktore ovladaju babky ako obama , ako bol Bush atd ... vestko to je len ilúzia ... kríza je umelo vytvorená aby mohol vzniknúť takzvaný " New World Order" teda nový svetový poriadok v ktorom by sme boli kontrolovaný , a určitým spôsobom aj ovládaný ... Obama je v podstate novodobým Hitlerom , Leninom , Stalinom ... Obama je tu preto aby predal ľuďom myšlienku nového svetového poriadku .... ale samozrejme iba klamlivo .... verte mi ľudia to prímu a v podste budeme žiť v diktatúre ... mimochodom Obamové YES I CAN ... je jeho vlastný HAIL ... ako vraví nadomnou hluzar ... len málo ľudí vie , o plánoch takzvaných iluminátov a elít sveta ... v prvom rade neverím médiam , tak isto ako hluzar neverím dejepisným učebniciam ... pre človeka ktorý nie je ovca je žiť na svete ťažké ale pohodoa Mimochodom ... Americká Federal Bank dáva úveri a pôžičky afrike atd ... ide o to že ak im to nesplatia ... a skrachujú celé toto územie padne pod vládu ameriky resp .. o tom im ide .. zotročiť daľší kontinent a drancovať prírodne zdroje ...
o templaroch a iluminatoh je velmi pekne rozpisane v knihe od Jana van Helsinga: Ruce ryč od této knihy!
pokial mysliš pokladom templarov atlantske spisy a archu zmluvy, tak ano, verim, že k nim mali pristup... a čo sa týka iluminátov.. oni neriadia údajne svet.. oni ho naozaj riadia.. maju pod palcom FED, všetky vačšie firmy, media, hudobny primysel, atd..
@hluzar svet neostane stale rovnaky, nie ked nastane NWO.. ale možno si to ani nevšimneš ked ti kompletne vymyju mozog... a suhlasim s tym, že polovica dejepisu je vymysel..
Ilumináti boli zväzom založeným v roku 1776 v Ingolstadte profesorom cirkevného práva Adamom Weishauptom. Ilumináti sa snažili šíriť myšlienky osvietenstva prostredníctvom spisov francúzskych encyklopedistov a zakladaním čitateľských spoločností. Neskôr sa podarilo zapojiť iluminátstvo do slobodomurárstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
akože s čím mám mať skusesnot, s templarmi??
osobne by som sa o takejto téme bavila, kebyže mám prečítaný kopec kopec kníh..
Nemohol by jej/mu to už konečne niekto zakázať?!
a tie spolky sú dosť elitárske takže pochybujem, že by robili nejaký nábor, že PRIDAJTE SA K NÁM... čiže sorry holka nemáš šancu
Podla mna bezny clovek nemoze vediet co je pravda a co nie. Osobne povazujem polovicu dejepisu za vymysel ale je to len moj nazor....
Ci niekto riadi tento svet ? Mozno ano mozno nie. Co by sa zmenilo stale ostane rovnaky ci to vieme alebo nevieme. Podla mna je zivot prilis kratky na to aby som sa zatazoval tymito vecami. Zmysel by mi to davalo keby som zil najmenej 1000 rokov vtedy by sa s tym oplatilo stracat cas
pokial mysliš pokladom templarov atlantske spisy a archu zmluvy, tak ano, verim, že k nim mali pristup... a čo sa týka iluminátov.. oni neriadia údajne svet.. oni ho naozaj riadia.. maju pod palcom FED, všetky vačšie firmy, media, hudobny primysel, atd..
@hluzar svet neostane stale rovnaky, nie ked nastane NWO.. ale možno si to ani nevšimneš ked ti kompletne vymyju mozog... a suhlasim s tym, že polovica dejepisu je vymysel..