ahoj. som druhacka na strednej a mame za ulohu vymysliet prvakom imatrikulacie. mate nejake zaujimave tipy na ulohy? malo by to byt nieco s rozpravkovou tematikou, ale nemusi. budem vdacna za vsetko. dakujem
Sa máte v druhom ročníku robiť prvákom imatrikuly (pasovací). Jáj dúfam, že aj ja sa toho dočkám By hned olutovali že sa prihlasili na tu skolu.
Ja by som im spravil čosi ako battle v štýle hip-hop (ale to by bolo asi príliš tvrde ale prešla by ich potom ta odvaha ), kde by mohli sa obhajiť či už freestylom alebo nejakým breakdencom. Ale už vidím kolky by sa na to vysrali
Skúste im dať také niečo, ako býva v niečo za niečo. Trebars dať zapaliť zapalku jednou rukou do 30 sek a ak to nespravia tak im dať niečo uplne trapne napríklad babe dať ulohu zavesiť banán do rozporku chalanovi Alebo dvoch jedincov rovnakeho povolania nanutte dať do čo najtesnejšieho trika(ale odhadnite aby nepretrhlo) nejakej ružovej farby a donutte ich v nom spraviť 10 drepov a take. Alebo ich donnute pred publikom nech na banan(ovocie) navleču kondom
Keď im spravite imatrikulky tak sa pochváľ.
Taktiež nezabudajte že ranajky sú základ dna, tak im správte niečo na pohlad absolutne nagrc ( vela zelatiny, cesnaku, surových vajec, čo vas napadne)
PS: Nezabudnite tIe ich ksichty natret nutelou. Inac riaden smrad je aj kaziaca sa rybacina ale to by uz fakt hodili šablu.
ja som neni za taketo ze sa na imatrikulackach ma strapnovat. ja som mal dobre imatrikulacky. a aj keby nie tak nepojdem tak nizko aby som si vybijal svoju zlost na druhych. to je trapne a nie ZABAVNE. to ma byt o zabave.
juuuj my ideme robit teraz prvacikom kabu jaaaj sa tessssiiim bude riaaadne super aj ked to ma byt o 20 dni a este sa ani nevie kto vsetko ide to kabu organizovat ale sak sme sikovni ...noo a k nadapom - my sme mali taku klasiku take ze prezliekacky baba do chlapcovho chlapec do dievcinho oblecenia...posuvanie vajca z 1 chlapcovej nohavice do 2. nohavice.... zlizovanie slahacky...obalovanie to alobalu... papanie s rozpustenymi vlasmi dacoho s omackou a tak
ja som tretiak a ideme robit imacky lebo nasa skola je tiez cudna u nas to tretiaci a ideme robit haluze : dlhovlasym nedavajte nic chalanom oni si to nezasluzia diskofilom a kktom a hhperom robte kktiny smotanu tu co je taka tuha nech si niekto lahne na zem a pomaly mu druhy z vysky do xichtu ju bude "liat" nakoniec aj tak to setko vykydne na jeho FACE... a nase imacky by mohli byt v stýle 70-80 te roky METAL A ROCK
Matez si ma normálne urazil s tou vetou kktom hiphoperom robte kkotiny Neuznávaj prosím ťa princíp kolektívnej viny. Uznávam, že medzi poslucháčmi rapu je vela kkotov, to je ale aj v iných štýloch, ale sú aj celkom normálni ľudia viď ja Síce ja keby mám robiť pasovací, tak všetkým pozerom pekne spríjemním deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja by som im spravil čosi ako battle v štýle hip-hop (ale to by bolo asi príliš tvrde ale prešla by ich potom ta odvaha ), kde by mohli sa obhajiť či už freestylom alebo nejakým breakdencom. Ale už vidím kolky by sa na to vysrali
Skúste im dať také niečo, ako býva v niečo za niečo. Trebars dať zapaliť zapalku jednou rukou do 30 sek a ak to nespravia tak im dať niečo uplne trapne napríklad babe dať ulohu zavesiť banán do rozporku chalanovi Alebo dvoch jedincov rovnakeho povolania nanutte dať do čo najtesnejšieho trika(ale odhadnite aby nepretrhlo) nejakej ružovej farby a donutte ich v nom spraviť 10 drepov a take. Alebo ich donnute pred publikom nech na banan(ovocie) navleču kondom
Keď im spravite imatrikulky tak sa pochváľ.
Taktiež nezabudajte že ranajky sú základ dna, tak im správte niečo na pohlad absolutne nagrc ( vela zelatiny, cesnaku, surových vajec, čo vas napadne)
PS: Nezabudnite tIe ich ksichty natret nutelou. Inac riaden smrad je aj kaziaca sa rybacina ale to by uz fakt hodili šablu.
nastastie imatrikulaciu mam uz za sebou