Tak ale hádam, niekedy dopíšem ako koment, nechce sa mi teraz. Dúfam že názov je dosť zrozumiteľný. Majte ale na pamäti, že konáte pudovo, nedá sa to zmeniť, ide o to, ako sa rozhodnete práve teraz, čo je pre vás podstatné
ja vlastne mám jeden batoh, kde mám peniaze, vreckovky, tepláky nejaké, sveter, zošit, pero, antibakteriálne mydlo, a také veci, keď nemám čas na balenie . tak hento. a pridala by som ešte denník.
ako neveim keby horelo tak by som skor myslel nato aby som sa JA odtiaľ dostal v poriadku a nemyslel na veci ktore mam v taske na stole a nwm kade všade
na toto som často myslela ked som bola malá a som si hovorila že by som si do mojej veľkej periny nahádzala všetky hračky a oblečenie a išla by som von s takou veľkou perinou
kedze byvam na prizemi, tak by som urcite mala viac casu ako minuta a pol, cize by som kludne mohla vyhadzat veci z okna....ale nejako riskovat a behat z 1 izby do 2. to zas ne.....
@denix ja som chcela zase vyhodiť z okna perinu a do nej všetky tie veci, takže tam by som asi hodila obsah skrine s oblečením, lebo zháňať nové sa mi teda nechce denníčky, fotoalbumy, proste čo by mi prišlo pod ruku, to mám minútu, a za zvyšnú polminútku by som vybehla von s kabelkou, notebookom a .... a vlastne už nič také v izbe nemám.
otázka však je, odkiaľ by som vedela, že mám presne minútu a pol =D
@burble dajme tomu, ze by si videla ako rychlo sa poziar pohybuje a vsimla by si si po tej minute a pol ze dalej uz kusis utekat...ovsem ze sa neda povedat oed zacne horiet ze kolko mas casu
@marleymt takže tým pádom ide o to, čo by som proste v panike schytila ako prvé pri šialenom krkolomnom úteku z domu, čo je teda dosť možné, že vôbec nič alebo nejakú úplnú blbosť, alebo teda notebook, všetky kabelky a batoh, lebo nikdy neviem v ktorej čo mám, nie o to, čo by som zachránila po zrelom uvážení, že mám ešte pohodovú minútku a pol
keby som myslela s chladnou hlavou, tak dôležité certifikáty pre vykonávanie mojej práce + maturitné vysvedčko + rodný list , čítačku kindle a letela by som preč inak sa snažím neviazať sa na veci
za minútu a pol stihnem jebnúť do ruksaku všetko potrebné a do vačku tiež....ale určite by to boli peňaženka+rodný list,výučný list,pas a nejaké menšie potraviny....a všetko by som hľadala rýchlosťou svetla!
ehm,stojim odovzdane v izbe a necham sa...obhoriet?
ale no dobre,ked uz musim hrat tuto hru...tak asi mobil,peniaze a narychlo dake fotky,kt.maju hodnotu.a na chrbte by bol uz davno batoh s jedlom a pitim a malymi drobnymi kravinami,lebo by som bola pripravena na situaciu "poziar v dome".
veľa by sa asi za taký krátky čas stihnúť nedalo, ale predovšetkým by som schmatla tašku v ktorej mám všetko čo potrebujem a po ceste by som do nej šupla čo by prišlo pod ruku, ako napr. plyšového macka,knižky,andulku a mačku
notebook, mobil, krígeľ, šálku Orange, "Nostalgickú taštičku" (do ktorej uskladňujem veci po bývalých), fotku a tri zošity/zápisníky. A knihu o PHP. Ak vám to pripadá byť podozrivo veľa, tak ste nevideli moju izbu, som schopný to všetko zhrabnúť za pol minúty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
Tak ale hádam, niekedy dopíšem ako koment, nechce sa mi teraz. Dúfam že názov je dosť zrozumiteľný. Majte ale na pamäti, že konáte pudovo, nedá sa to zmeniť, ide o to, ako sa rozhodnete práve teraz, čo je pre vás podstatné
ale najprv psa pravdepodobne .
a možno aj notebook, ten by som zvládla.
peniaze,resp.peňaženku s dokladmi,mobil
...som napísala "imaginárna situácia". tým som myslela imaginárnu. pre vás aj pre mňa.
myslela som si...rampáčka 4evere
otázka však je, odkiaľ by som vedela, že mám presne minútu a pol =D
bezpodmienecne by som bral mobil alebo notebook alebo oboje kvoli zalohe mojej literarnej tvorby a potom penazenku a hodinky by som hodil do vrecka
ale predpokladam ze keby to ozaj bolo realne, tak MVP vsetky veci a letim prec ako zmyslov zbavena len aby som co najskor bola tam, kde nehori.
(mobil by som tam nechala lebo ho mam sitny a potrebujem novy )
ale no dobre,ked uz musim hrat tuto hru...tak asi mobil,peniaze a narychlo dake fotky,kt.maju hodnotu.a na chrbte by bol uz davno batoh s jedlom a pitim a malymi drobnymi kravinami,lebo by som bola pripravena na situaciu "poziar v dome".
a potom ešte svoje poznámky a zápisníky a diáre a nejak by som ešte musela zobrať knižnicu.
1)Ak by som ho omylom zapálila ja tak si ho aj zahasím , šak som už nejaká tá dobrovolná hasička (7 rokov )+ 12metrov od domu je zbrojnica
2)Ak by ho zapálil niekto, tak by som nestila asi nič z domu dobrat lebo by asi zhorel skorej akoby som prišla.
3)Ak by ho niekto zapálil a ja som v ňom tak asi zhorím s ním.
Tadá mission complete