Ahojte.Zakladam tuto temu pre vsetkych ktorym pojem TRANCE nieje cudzi.
Takze kldune piste vase nazory na tento hudobny styl,vase zazitky a reakcie na TRANCE parties, sety ktore by ste odporucili, vasich oblubenych DJ's atd.Jednoducho hocico vas
V prvom rade by ma zaujimalo ci sa niekto mechysta v najblizsom case na nejaku dobru akciu.Mam na mysli hlavne Markusa Schulza ktory sa objavi v bratislavskom Dopleri uz 13.10.2007 !!!!
No tak ja bych si isto nenechal ujsť Buurena (mimochodom jeho posledný album - Shivers bol priam geniálny) a určite by som chcel vidieť niekedy aj kapelu Oceanlab a ich neopakovateľnú speváčku Justine Suissa. Ak by som ešte mohol tak by som rád videl naživo ATB a na záver spomeniem ešte neopakovateľnú hudbu - Pedra Del Mar. Toľko odo mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
V prvom rade by ma zaujimalo ci sa niekto mechysta v najblizsom case na nejaku dobru akciu.Mam na mysli hlavne Markusa Schulza ktory sa objavi v bratislavskom Dopleri uz 13.10.2007 !!!!
Dufam ze si nenechate tuto prilezitost ujst.