Mám taký problém mám 3 ročnú školu robím zaverečky ale na nadstavbu tam už nechcem ísť lebo to tam nemám rada ale mám možnosť inde ale bojím sa kolektívu a všetkého toho zvykania si na nové prostredie ...
@nancy456 Ty si stratený prípad s takýmto zmýšľaním...buď zmeniť pohľad na vec, alebo budeš navždy stratená, lenivá, bojazlivá.........väčšinu tu provokujem, ale tebe dám milú radu
zvykať si na niečo budeš celý život..týmto to určite nekončí..
Ak ti to tuto lezie na nervy a nemáš to tu rada a máš možnosť ísť inam...kde je problém ? Spoznáš nových ľudí,budeš v novom prostredí..možno to bude aj pozitívna zmena
Prinajhoršom to tam začneš vnímať tak isto ako na tejto škole...
fuu no muselo to byt tazke a je logicke,ze to uz nechces zazizit,ale okolnoati v zivote su velakrat aj zle..preto musime byt silni a zvladat vselijake natlaky a zle situacie...inak sa tu neda :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zvykať si na niečo budeš celý život..týmto to určite nekončí..
Ak ti to tuto lezie na nervy a nemáš to tu rada a máš možnosť ísť inam...kde je problém ? Spoznáš nových ľudí,budeš v novom prostredí..možno to bude aj pozitívna zmena
Prinajhoršom to tam začneš vnímať tak isto ako na tejto škole...
no to veru treba Ak neskúsiš ..nevieš...radšej zlá skúsenosť,ako si potom búchať hlavu o stenu,že som to ani nevyskúšala