podla mna to bude nieco ako twitter, alebo jaiku, s tym, ze si tam uzivatel bude moct uviest svoj akoby status, resp. kratku spravu, kt. moze mat maximalne 160 znakov... postupom casu to mozno bude mozne pridavat aj cez mobil... holt, uhadol som?
Nebude to mat nahodou spolocne nieco s tou upravou?? Ze si budeme moct cez CSS spravit vlastne pozadie a popridavat svoje veci... a bude to ohranicene kapacitou??
Tiež si myslím že to bude niečo s krátkymi správami - pretože sms môže mať 160 znakov - keď si vezmem do úvahy že konkurenčný portál poskytuje telefónnu službu - tak tu by mohli byť služby krátkych sms správ.
este 160.... hm... mozno clovek bude mat 160 niecoho... hm... ale svetova sluzba, smsky asi nie, lebo take na slovensku uz dakde bolo, a ma to byt co tu nebolo.
alebo ze by sa cez smsky dalo ts-kovat? ako cez wap alebo tak?
tak ja nemama sajn ani ma to nejak extra netrapi hmm viem ze este 160 milionov treba na dostavbu stadionu v ba ci blbost hovorim? no neviem ale dost pochybujem ze to suvisi s birdzom
Mna napadlo ze to moze mať niečo z TS-kamy, kedze ako prvé dostali nový šat nového 2.0 birdzu. Zmizla aj štatistika z udajmi kolko uživatelia odoslali TS-siek za poslednu hodinu. Ak kazdy novy user pošle aspon jednu ts-ku a bude ich spolu už 160 dosiahne birdz nejaky počet kedy sa spustí novy birdz, dole pribudla šipka, ako nejaky preddavok ktory odkril aspon malinky kusok.
O 160dní vstupi birdz oficialne do Northcliffe International? Je toho vela čo to moze znamenať ale určite je to niečo z časom, peniazmi alebo počtom
fuuu.. tak rádio asi nie teda... o 160 dní, si budeme mocť dizajnovo upravovať webku ako na majspejs podla predstáv. (monika zobud sa! nemáš zvukovu kartu , ty krava).. takže určite niečo zvukove... to je naschvál
Bude aj zmena dizajnu ale toto asi nie je presne to - pretože je tam vyslovene napísané že TU nájdeme niečo čo tu ešte nebolo - a tým tu je myslený ten obdĺžniček v ľavo - takže to bude niečo tých rozmerov - čo by sa tam zmestilo. Teraz už len stačí pouvažovať čo by sa tam asi tak zmestilo - internetové rádio s vlastnou voľbou playlistu a s možnosťou moderovania?? To asi nie - pretože také tu na sloveksu už je. žeby na tom nieste bolo niečo ako Jaiku?? na slovensku síce podobná služba nie je - ale neverím že by to tu vzniklo pretože - je to svetoznáma služba na ktorej je registrovaným milión užívateľov. Alebo že by to bola vecička podobná deezeru?? To asi nie - aj keď to nie je slovenské - ale je to so slovenskou mutáciou. žeby bola možnosť real-time chatu - s tou a tou osobou?? To by aj šlo - ten štvorček miesta by na to aj teoreticky vystačoval - ale predsalen tu máme protokol ICQ - ktorému sa nedá konkurovať. Nič iné čo existuje ale na slovensku to nie je man enapadá - ale budem rozmýšlať Ďalej!!!
twitter je iba po anglicky, ma miliony userov, ale mnoho ludi, kt. nevedia po anglicky az tak dobre ho nikdy nebudu pouzivat. jaiku nema miliony uzivatelov a vstup je len na pozvanie, taktiez nie je po slovensky. preto to bude slovensky twitter/jaiku, podla mna nieco ako instant birdz, preto to cislo 160, kedze aj twitter aj jaiku maju presne 160znakov na spravu (kvoli podpore sms), cize zhrnuto, bude to mikroblogging...
Kemuro, 3d chat uz na slovensku bol, volalo sa to maxichat, takze si sa toho uz dozil... ak chces zazit fakt realny 3d chat mas este 2 moznosti... chatovat s webkamerou napr. cez skype, alebo sa prihlasit do second life, tam to mas vsetko v 3d, je to nieco ako tvoj druhy virtualny zivot, fakt velmi zaujimava vec... dokazes na tom zabit neuveritelne vela svojho casu, preto som to pre istotu z PC odinstaloval... takze si sa toho dozil hned viackrat
podla mna to bue niečo co ma napriklad aj myspace.....mozno tie pozadia a tak..ale vlastne sama o svojej teorii pochybujem a neviem co s tým ma indicia "este 160"
Kedže to má byť niečo čo tu ešte na slovenskom nete nebolo tak vylučujem online telefonovanie, videa ala youtube tiež, dalšie debiliny tiež....to, že za 160 dni novy birdz je blbosť bolo by to jednoduche....možno.....AHA!!!!
Hmmm tak Birdz Tv to neni, to tu uz bolo, radio asi tiez nie, kratke spravy/sms urcite tiez ne, bo to ma slovenske icq 6....kurna co potom? Jaik tu tiez mame, prehravac vylucujem.... Mozno ten novy birdz....ale asi ne.
este 160.....CO?
Zeby to menenie pozadi na webke? Asi tiez nie...neviem Grrrrr
Bude to prehrávač ktorý bude nejak vstavaný a tým pádom po prepnutí z fotky na fotku a znovunačítania stránky necačne hraná skladba odznova ale bude plynulo pokračovať.
160- počet minút ktoré možme do prehrávača vložiť ???
Ale pozor! V tom sa píše že BIRDZ prinesie SLOVENSKU mega premiéru. Takže v podstate by to mohlo byť aj Jaiku ktoré je pravdaže anglické (či ako to) no nie? A Kludne to môže byť aj ten Deezer ako ho tu teraz máme, ten tiež nie je zo Slovenska....
mne to nejak logicky nesedi, naco slovenske jaik alebo deezer ked mym ze staci ten co je? ved na strnke je asi kopu prace nato aby s este zavadzali tieto veci ktore vlastne uz su...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Nová služba (ona je len spomenutá v TS-kách) nemusí mať žiaden súvis s TS-kami
ad 2. sluzby kratkych sprav? azet chce za svoje sluzby platit, neverim ze by birdz dal smsky zadara...
alebo ze by sa cez smsky dalo ts-kovat? ako cez wap alebo tak?
nieco so skypeom??alebo nie???..hmm...mozno ked je to pri spravach..tak ked napises 160 sprav (komentov) tak VOLACO
Heh..
O 160dní vstupi birdz oficialne do Northcliffe International? Je toho vela čo to moze znamenať ale určite je to niečo z časom, peniazmi alebo počtom
twitter je iba po anglicky, ma miliony userov, ale mnoho ludi, kt. nevedia po anglicky az tak dobre ho nikdy nebudu pouzivat. jaiku nema miliony uzivatelov a vstup je len na pozvanie, taktiez nie je po slovensky. preto to bude slovensky twitter/jaiku, podla mna nieco ako instant birdz, preto to cislo 160, kedze aj twitter aj jaiku maju presne 160znakov na spravu (kvoli podpore sms), cize zhrnuto, bude to mikroblogging...
Kemuro, 3d chat uz na slovensku bol, volalo sa to maxichat, takze si sa toho uz dozil... ak chces zazit fakt realny 3d chat mas este 2 moznosti... chatovat s webkamerou napr. cez skype, alebo sa prihlasit do second life, tam to mas vsetko v 3d, je to nieco ako tvoj druhy virtualny zivot, fakt velmi zaujimava vec... dokazes na tom zabit neuveritelne vela svojho casu, preto som to pre istotu z PC odinstaloval... takze si sa toho dozil hned viackrat
mám len otázku: budu este aj dalsie indicie?
za 160 dni sa MYR3C stane kráľom BIRDZU
160 km/h
Spiatockou
este 160rokov a birdz bude najstarsia stranka?
este 160ludi sa zeregistruje a birdz bude neviem co..
este 160..
nic ma nenapada ale som zvedava co to bude..
Este 160 hodin (ale niecoho, dni pochybujem) a bude novy dizajn, prechod na web 2.0... telka aj TS budu zmenene
Vyhral som ?
este 160.....CO?
Zeby to menenie pozadi na webke? Asi tiez nie...neviem Grrrrr
160- počet minút ktoré možme do prehrávača vložiť ???
birdz v mobile, alebo birdz sms
pedall aky mobil??