indie nie je ani štýl, ani žáner, indie je označenie hudby/produktu/autora, ktorý niečo vytvoril a publikoval samostatne, v prípade hudby bez pomoci vydavateľstva, proste sám si napísal, nahral, a sám predáva.
...ako hej, je pravda že sa s tým obvykle nesú určité... charakteristiky v samotnej hudbe, vďaka tomu že sa autor nemusí nikomu prispôsobovať, obvykle je aspoň niečím aspoň trochu iná, ale rozhodne by som to nepovažoval za/nepoužíval ako nejakú jednoznačnú kategóriu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. "indie" nie je štýl
2. Mindless Self-Indulgence, v podstate čokoľvek od nich
3. Emilie Autumn: liar, opheliac, misery loves company, I know where you sleep...
4. hed pe: prakticky čokoľvek (suffa, waiting to die...)
5. Rasputina: fire and ice, turniquet, trenchmouth
6. Yoav : Greed, Wake up, Adore
Florence + the Machine - Kiss with a Fist/Dog Days are Over/Drumming
Marina & the Diamonds - Girls/Mowgli Road/The Outsider
Mumford & Sons - Roll Away Your Stone
Foster the People - Houdini
Lykke Li - Get Some
Regina Spektor - Us
The Yeah You's – 15 Minutes
Miniature Tigers - The Wolf
Vlastne si doteraz nie som istá, čo všetko spadá pod "indie".
@domca5577 toto je téma stvorená pre nás :3
Neporadím ti priamo pesničky, ale skupiny a tie majú každú pesničku dobrú
Mumford & Sons
Foster the People
The Kooks
The Naked & Famous
indie nie je ani štýl, ani žáner, indie je označenie hudby/produktu/autora, ktorý niečo vytvoril a publikoval samostatne, v prípade hudby bez pomoci vydavateľstva, proste sám si napísal, nahral, a sám predáva.
...ako hej, je pravda že sa s tým obvykle nesú určité... charakteristiky v samotnej hudbe, vďaka tomu že sa autor nemusí nikomu prispôsobovať, obvykle je aspoň niečím aspoň trochu iná, ale rozhodne by som to nepovažoval za/nepoužíval ako nejakú jednoznačnú kategóriu.
@midnight ahaa, ale tak vsadde to tak je tak som spoliehala ze viem co pocuvam, a ako to je, Ď.
to len tak v rýchlosti mi napadlo