prieskum verejnej mienky: v prahe sa indie rock hra len v kluboch, do ktorych chodia americki a ini zahranicni studenti. takze, kto pocuva indie na slovensku? hra to niekto niekde? (zda sa mi, ze som cez vianoce v kiks radiu pocula this fire od franz ferd
franz, strokes, jet, muse, editors, arctic monkeys, white rose movement, hard fi, the maccabees, the libertines, the babyshambles, the hives, mando diao............. napriklad
franz ferdinand pocujem tak neuveritelne casto v radiu,ze az... a mimo ine,muse nie su indie,ale alternativ.. medzi tymi stylmi su celkom nenapadne odchylky,akoze naprikald alternativ rock pouziva vo velkom elektroniku,co indie nedela
indie je moj oblubeny styl takisto ako alternative.. www.last.fm/user/MetalAiria kto neveri oblubena kapela, momentalne yeah yeah yeahs, editors, interpol...
Milujem indie, len mi je trochu ľúto, že pomerne dosť málo ľudí vie, čo vôbec indie za hudobný žáner je a častokrát sa stretávam s otázkami typu "ty počúvaš indie? to je čo?". Ale tak čo už.. ja osobne hrozne milujem The Kooks, v poslednú dobu ich musím počúvať nonstop...
indie lúúúbim x) asi tak a v poslednom čase ma tiež dostali The Kooks a aj The Ting Tings ak sem rátame aj niečo takéto a ešte kadečo ale momentalen nespomenem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Franz Ferdinand su skveli, rad mam aj Editors, Strokes, Muse alebo australskych Jet