Akože je verím v neobjavené schopnosti človek ako telepatia, telekinézia, lietanie a pod, ale Indigové deti mi prídu ako hovadina.
Decko tvrdí že vládne všetkým živlom, a že je prevtelené. To mohlo vidieť včera v Dragon Balle.
Site, sú medzi nami jedinci, ktorí môžu mať rozvinutejšie niektoré, pre väčšinu ľudí skryté schopnosti, ale zväčša ide o Savantov. t.j. ľudí, ktorí sú geniálni, ale ich genialita je vykúpená čímsi iným. Napr. dosť často sú to autisti, alebo ľudia neschopní sa o seba postarať.
Teda poviem vám. radšej sa spokojím so svojou inteligenciou a ostanem "normálny" po všetkých stránkach.
podľa mňa určite án myslím, že celkovo žijeme v takom období, kedy je naša zem v takom položení, že na nás "svieti" centrálne slnko vesmíru a keďže to "svetlo" nie je len svetlo, ale podľa mňa obsahuje aj nejakú tú informáciu, znamená to pre nás, že vlastne inteligenčne stúpame... len škoda, že to raz skončí a my opäť upadneme do nevedomosti. ale tie deti podľa mňa určite sú
zaujimavee...doteraz som o tom nepocula, ale znie to fajn...by sa mi pacil taky 4 rozmerny svet...moment, ved stvrty rozmer je cas nie? mayovia boli zahadni.. citali ste niekto dänikena? zmenil mi pohlad na taketo veci..
nieco som si o tom precitala... na stranke boli iste body ktore popisuju ludi indigo. a presne mi to pasovalo na jedneho kamarat. ten ked si to precital bol uplne hotovy. proste sedelo to.
-ja sa len bojim ze je to len dalsi z tych dristov akoze padne meteorit a tak..
-urcite to ma nieco do seba, lebo aj ja pozorujem ze prichadza revolucia myslenia. mam okolo seba vela ludi, ktori sa odlisuju a maju nove nazory na svet. ale zaroven je este kopa takych, co su nepristupni novym nazorom.
-fakt som zvedava na ten rok 2012, ak sa nic nestane tak ma asi porazi z tohto jednotvarneho sveta.
hm no niečo som si o tom prečítal a došiel som k záveru žeee... hm, troška je to prehnané XD troška dosť... neviem prečo, ale prídu mi ako proste... nadané deti, takých bolo veľa za celé ľudstvo aj mozart bol génius a nikto o ňom nehovoril, že je to nová rasa
Tie deti existuju. Ono je ale dost tazke povedat co su zac, preco sa take rodia a aky je ich ucel. Tie popisy co su na webe tak akurat hovoria o sprievodnych znakoch (indigova aura, a co ja viem co este) ktore maju. Nieco som nasiel aj tu » www.desteni.co.za/Osho/kryon1.htm... Este som to cele nepreluskal.
No uz to mam docitane a poviem Vam ziadna slava. Indigive deti naju jednu zaujimavu vlastnost. Su emocne nestale. A pri svojich emocnych vybuchoch generuju energiu, ktora je potrebna pre system vedomia aby mohol existovat.
21. Deti nie su len indigove (len sa o tom vela hovori) ale aj krystalove a slnecne tusim ze este jedne ale neviem ako sa volaju. Indigove deti uz tusim pozna kazdy vie ich vlastnosti a tak.... Slnecne sa od nich lisia tym, ze miesto sklonov k depresiam a silnym emocnym vybuchom rozdavaju raodst, vyzaruje z nich svetlo (nevravim ze u indigo nie, ale u slnecnych sa malokedy vyskytuju depky..atd...) Su uplne rovnake akurat ze opacne co sa tyka toho citoveho vypatia. Castokrat si ludia mylia indigove, slnecne a krystaleve deti, prave preto, lebo nepoznaju slnecne a krystalove. Vela deti je slnecnych ale maju rovnake poslanie podobne vlastnosti ako indigove a tak im hovori okolie ze su indigove.... Skus si o tych detoch najst viac...
tym ktori tvrdia ze je to nezmysel.. skuste zobrat do uvahy fakt ze tieto deti maju inu DNA ako cele ludstvo.. pre neznalych kazdy tvor na tejto planete ma svoju vlastnu DNA ci je to uz pes,macka,slon a tak isto aj clovek.. narusenim malickej casti DNA vam vnikne DNA nejakeho ineho tvora.. zmenite napr nejaku cast DNA psa. dostanete macku.. a tieto deti maju inu DNA ako ludia na tomto svete.. inak neviem kto tu pisal s tym mozartom ci einstainom ci o kom .. ten mal normalnu ludsku DNA .. a indigo deti maju inuuuuu!!!!
23. Ja len dodam, ze sa jedna o tu cast DNA kodov, kore su vo "vedeckej" sfere volane "junk DNA". Teda odpad. Iba preto, ze vedci nevedia rozlustit kod v nej ulozeny. Ide o cca. 80-90% ludskeho genomu.
Ja chcem len dodat ,indigove deti nie su take deti ktore predpovedaju buducnost,maju nam len nieco dodat do zivota,nieco co nam chyba.ja som jedna znich teda aspon som sa to dopocula od viacerych ludi tak ze viem o com je rec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Decko tvrdí že vládne všetkým živlom, a že je prevtelené. To mohlo vidieť včera v Dragon Balle.
Site, sú medzi nami jedinci, ktorí môžu mať rozvinutejšie niektoré, pre väčšinu ľudí skryté schopnosti, ale zväčša ide o Savantov. t.j. ľudí, ktorí sú geniálni, ale ich genialita je vykúpená čímsi iným. Napr. dosť často sú to autisti, alebo ľudia neschopní sa o seba postarať.
Teda poviem vám. radšej sa spokojím so svojou inteligenciou a ostanem "normálny" po všetkých stránkach.
-ja sa len bojim ze je to len dalsi z tych dristov akoze padne meteorit a tak..
-urcite to ma nieco do seba, lebo aj ja pozorujem ze prichadza revolucia myslenia. mam okolo seba vela ludi, ktori sa odlisuju a maju nove nazory na svet. ale zaroven je este kopa takych, co su nepristupni novym nazorom.
-fakt som zvedava na ten rok 2012, ak sa nic nestane tak ma asi porazi z tohto jednotvarneho sveta.