Infodrogy.sk - hanba slovenskeho informacneho servera o drogach
Pred par minutkami som narazil na stranku infodrogy.sk
Kamos mi poslal link a ked som videl co tam pisu skoro so UMREL. Absolutne zavadzajuce a _NEPRAVDIVE_ informacie, ci uz po odbornej stranke tak aj po informativnej. Necudujem, ze ludia
Ano je odbornik...a to je dobre, pretoze si aspon mohol vsimnut tuto PRIJEBANU stranku a dal mi dovod napisat: Diki moc, ze si tu zalozil tuto diskusiu, dik moc ze som si to mohol precitat a prajem tejto diskusii, aby si ju precitalo co najviac ludi
A stavim sa ze urad vlady vypisal nejaky fajnovy 1 milionovy tender na vytvorenie stranky, zakazku dostal brat predsedu predstavenstva, fajnovo sa na tom napakovali, sak co ze su tam popisane chujoviny... mame stranku a mame love tak co...
To je vazne otras. Uvazujem o podani trestneho oznamena za sirenie poplasnych sprav. No ano, je to asi naivita, ale nechapem ako to je mozne ze uz 4 roky to tam visi a nikto nic.
4...vole!!! Preco nespravis stranku a neposles tym sviniam tam hore??? Akoze si myslim ze to dokazes bez vacsich problemov, ako tak poznam tvoju tvorbu!!! Znalosti nie su problem (hehe , tak je to teoreticky mozne, nie???
Ano, uz som dlhsie uvazoval o podobnom projekte.. a ked motyka vystreli je mozne ze sa to udeje . Predstavoval som si to asi tak, ze objektivne info (nie obhajovanie drog) a aj uzitocne informacie, ako, co robit pri uzivani extazy, ze pit, pauzy v tancovani atd... je mozne ze to skusim .
no ono to je robene schvalne taketo info..lebo kebi tam namiesto toho ze ecko sposobuje abnormalitu napisali ze je to mimoriadne sila euforia chut pohybu priatelkost virecnost a pozitivny pohlad na secko..tak bi virazne stupli uzivatelia lebo vela ludi to neskusi prave pre tieto picoviny..aj ked ti necem povedat abi to skusali..a ete jednu vec ked ecko beire niekolko 10 milionov ludi na celom svete tak to asi nesposobuje abnormalitu ale nieco prijemne...a vsetci co picuju napr ze ecko nici ludi rodinu atd..tak nech sa pozre okolo seba mozno uz aj jeho mlada sestra na to fici..seci sem jebu len jeden pripad z tisica ked nejaki kokot na drogach neko zabil okradol alebo zkolaboval..ale dalsich 999 si to fajne uzilo na party dobra tema Psychonaut
Pribinacik: to je oficialny informacny portal o drogach a uvadzaju tam nepravdive informacie. Mas pocit ze je to spravne? A ze drogy robia trosku, to si pocul asi od babky alebo videl v telke. Zalezi ake drogy, ake mnozsto atd. Myslim ze kopa ludi si tu pri uzivani travy alebo kolies nepripada ako trosky hh.
9...ty odkial mas taketo informacie ty strapko??? Akoze ja pozivam drogy uz od 14 a necitim sa zdaleka ako troska, skor by som povedal, ze sa citim paradne!! Dalsi 15 rocny fagan, ktory vie o drogach iba z Tv a internetu...
A odstrasia tym iba slabomysenych dementov! Mali napisat pravdu, nie somariny!
sam som si pozeral tak pred casom kvantum podobnych "objektyvnych" stranok, a nasiel som mozno jednu dve, ktore boli vazne objektivne pisane...(prikladam jednu z nich, a inak vopred sa nacionalisti rozlucte s tym, aby bola slovenska : www.etechno.wz.cz/index.php?id=news )
casto v poslednej dobe mam pocit, ze u nas sa podobne projekty robia len koli prepierani keš (...co ma dost mrzi
a s tym trestnym oznamenim, drzim palce, no vies ako to u nas chodi....taze velke sance bohuzial nedavam (
...a inak si ma nabudil k tomu, aby som zverejnil informacie v blogu, ktore som si pozhanal z objektyvnych zdrojov (Psychonaut aj ty si mi k tomu dopomohol) a zhrnul ich na "pribalovy letak k XTC"....nech sa maju o co opriet ludia aspon na tomto servere........povodne to bol material pre nasu partiu a ludi, ktory boli na mojej party
Parada, Oliverboy, super. Cim viac prispievate, tym viac sa mi chce spustit ten informacny portal Domenu regnut nie je problem, server mam.. a potrebujem nejakych zopar redaktorov, co asi nebude problem ako vidim .
suhlasim (v minulosti som ako webdesigner mal docinenia s neziskovymi organizaciami, akoze (cest vynimkam), niektore su take necestne, alebo ak aj nie v zlom, tak take lajdacke, ze sa necudujem, ze aj toto je odflaknute, mozno to prepisovali z dakej anglickej brozury a nevedeli to prelozit...
ajjaajajajaj, to sme dopadli, no ono viete, vlastne ludia na party musia byt izolovani , ale preto, lebo tam vonku su agresvni ludia.. a nie vo vnutri!
Ked sa nieco opisuje, tak sa to ma opisat zo vsetkych stran. A o tych dobrych veciach sa tam napisalo pomenej. Je to ale obohrana pesnicka...
Smutne, ze platim dane statu, ktory ma za urcite slobodne rozhodnutia, dokaze trestne stihat. Keby sa aspon tato moderna demokraticka spolocnost nehonosila tym uznavanim ludskej slobody, ked zakazuju to, na co mam pravo.
myslim, ze to je ich zamer, aby ludi odutali od drog..to si este nebol na stranke www.marihuana.cz alebo rekninedrogam.cz ..ide im o to, aby ludia mali co najmensiu potrebu to vyskusat, podla mna..
delpurr .... pozor ujo skuseny poučuje..ako dobreee maš skusenosti...ale čo mysliš??? vybral by si si drogu keby ma hentaky opis alebo keby ma opis sposobuje super stavy pozivitne myslenie??? vybral by si si keby tam je komentar pozitivne myslenie.. a už by si bol tam..dalši vyjebany fetak... akožeee najmilovanejši človek sa mi skoro ufetoval na smrt... nech si tam pišu čo chcu...ak to ludi odradi...som za
som fakt zhrozena že sa nikto nevie zabavit bez drog na diske alebo chlastu..ja si dam tak jeden dva pohariky dačoho alebo tak do naladky a hotovo... nie sa ozierat alebo sfetovat jak svina len aby som bol nejaky panko pred ostatnymi..ja som si dal piko...ja lsd... a drtil som celu noc... ach .. ubožiatka..je mi vas luto... že potrebujete ku štastiu hentake latky....
34...ak su nejake informacie podavane ako objektivne, nemuseli by medzi nimi byt bludy...nejde o to ako cloveka odstrasit, ludia by sa nemali stasit (strasia sa deti), ludia by si mali precitat objektiva a porozmyslat nad tym ci ano, alebo nie a ak ano, tak s akym rizikom ...mame predsa volny pristup k informaciam.
35...ja delim drogy na dobre a zbytocne. dobra droga ti moze ukazat, aky je svet krastny...ukaze ti ho z inej perspektivy, alebo ti poriadne otvori oci. nestranim sa niektorych drog a ani zivota...preco ti nezapadam do profilu???
ja nedelim drogy...považujem ich za možnost ako alibisticky skryt problemy a slabost.... ak je svet krasny pod vplyvom nejakej latky tak to nie je krasny svet...je falošny..lebo skutočnost je ina... možno svinska...ale ina...
co tak povazovat drogy ako prostriedok na odreagovanie. ty sa napriklad (mozno)odreaguvavas s alko. tak to robi skoro kazdy slovak. vec ze alko je viac skodlive ako vacsina drog. neukryva potom cela spolocnost alibisticky svoje problemy a slabosti???
počkaaaj..ja si dam tak jeden poharik dva..neožieram sa.... ja osobne si myslim že alkohol je trošku lepší ako droga... skor sa da vyliečiť z chlastu ako z drog...
nooo momeeeent...je rozdiel droga a droga....je rozdiel zihlava, marihuana, herak....droga je aj kava, uziva ju mnozstvo ludi niekokokrat do dna a ani o tom nevedeia...jak mozte niektori tvrdit, ze drogy su zla vec, ked to ludom pomaha? niekto hore dobre spomenul, ze ak drogu bereme pre zabavu a odreagovanie tak je to v poho, ale ak ju niekto uz potrebuje, je v pici...a tak je to aj s alkoholom...a ked uz tu niekto zastava alkohol tak sa pytam..kolko ludi zomrelo rukou alkoholika a kolko rukou hulica napriklad....uz vam doplo niektorym? a s alkoholikmi sa ludia normalne bavia, ale s hulicom uz nie, lebo to je zleeee...a pritom clovek by druheho niekedy ani nespoznal, ze je nahuleny, ak s tym nema skusenosti...niekedy mi je fakt luto, ked vidim svojich najebanych kamaratov ako sa tackaju a nevedia plynule povedat ze im treba cikat...
aaaaa este k tej trave...vedeli ste ze marihuana zmiernuje alzheimera? alebo ze je podavana ludom, ktori maju nevemake probelmy, na zmiernenie bolesti?? a v com pomaha alkohol?? je dobry mozno na vypalovanie ran...
a ladymona: tak ako ty si slahnes 2 pohariky do nalady, tak si niekto slahne LSD
a este trochu odveci o tom aki su ludia...ak fajcite cigaretu tak ste normalny, ak snupete tabak tak po vas kukaju jak po vrahovi...a pritom obaja maju v ruke to iste...
ak som bola trochu odveci, tak sa ospravedlnujem, ale precitanie cele fora som sa trochu nasrala a mam v sebe kopu mylsienok, co sa tyka drog a mozno som ich splietla dokopy..to je jedno..
no na infodrogy to je vpici. to vies ako.... povedz mi informacny portal alebo TV program kde hovoria pravdivo....mozno tak lsd.cz, alebo drogyjinak.cz . su tam aj ludske pribehy, a vo vela pripadoch sa s nimi stotoznujem jelikoz som toho vyskusal pozehnane, a pri inych temach na tomto fore mnohokrat pouzijem ich filozofiu. (ospravedlnujem sa v takom pripade za svoju neoriginalitu, ale preco mam hovorit inak, ked niekto to povie uplne vystizne)
a este pre dodatok, aby niekto ako cica77 si nemyslel ze zatracujem kazdy informacny potral s drogami, tak: ano je tam mnoho zakladnych pravdivych informacii.ale rovnako aj mnoho nezmyslov. preco ma chce clovek ktory vzivote ziadnu drogu nemal, chce presviedcat, ze my "FETAAACI - zlo spolocnosti" len obhajujeme drogy a kazdy kto napise nieco proti drogam je blbec.
tak po prve obhajujeme to asi preto, lebo to pozname. keby niekto nikdy nesoferoval auto a napisal by na net ze nesadajte za auto. adnete si tam a zabijete sa, tak ho vysmejes. lebo vies, ze auto je uzasny vynalez, len ho treba vediet riadit. a niekto by ti napisal, ze no....ta krava co soferuje auto ma zas nejake kecy. nepripada ti to byt podobne trosicku?
po druhe: nikto tu z nas netvrdi, ze LSD nie je nebezpecne. ale tak "pocity prenasledovania a nevyprovokovaná agresivita," to je moc. bud to urobil nejaky blazon ktory nebol psychicky v poriadku uz predtym nez LSD mal, alebo si to vymysleli. vies totiz nasi jebnuti vyskumnici drog podporovani vladou rovia pokusy s drogami na chorych ludoch, alebo zivocichoch, ktory su zavrety v laboratoriu aby to ti vedci mohli skumat...... urcite sama vies, ze sex je krasna vec. predstav si ze musis pichat pred vyskumnikmi, aby mohli odborne napisat, co sex vlastne je. edci sa budu na teba pozerat a budu si hovorit: no...tak vydavaju nejake divne zvuky, hybu sa, robia neprirodzene pohyby, kricia, mozu tiekoho ohrozit, vyzera to strasne, treba to zakazat..... tak asi takto to funguje v tejto dobe s vyskumomdrog. cest vynimkam, doktorom a univerzitam, ktore skumaju pravdu (Tim.Leary, Harward university a tak dalej...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ja sa v tom nevyznám takže radsej nekomentujem
To je vazne otras. Uvazujem o podani trestneho oznamena za sirenie poplasnych sprav. No ano, je to asi naivita, ale nechapem ako to je mozne ze uz 4 roky to tam visi a nikto nic.
Delpurr: vdaka, dufam aj ja .
A nejake riadne info + chemicke vzorce a taketo veci...
A odstrasia tym iba slabomysenych dementov! Mali napisat pravdu, nie somariny!
sam som si pozeral tak pred casom kvantum podobnych "objektyvnych" stranok, a nasiel som mozno jednu dve, ktore boli vazne objektivne pisane...(prikladam jednu z nich, a inak vopred sa nacionalisti rozlucte s tym, aby bola slovenska : www.etechno.wz.cz/index.php?id=news )
casto v poslednej dobe mam pocit, ze u nas sa podobne projekty robia len koli prepierani keš (...co ma dost mrzi
a s tym trestnym oznamenim, drzim palce, no vies ako to u nas chodi....taze velke sance bohuzial nedavam (
19. fakt dobry napad
mne ide
Jednoznacne go go! a natri im to tam: )
Mei: izolovani..
Hmmm.. no nech uz som doma za svojim kompikom..
Smutne, ze platim dane statu, ktory ma za urcite slobodne rozhodnutia, dokaze trestne stihat. Keby sa aspon tato moderna demokraticka spolocnost nehonosila tym uznavanim ludskej slobody, ked zakazuju to, na co mam pravo.
35...ja delim drogy na dobre a zbytocne. dobra droga ti moze ukazat, aky je svet krastny...ukaze ti ho z inej perspektivy, alebo ti poriadne otvori oci. nestranim sa niektorych drog a ani zivota...preco ti nezapadam do profilu???
"skor sa da vyliečiť z chlastu ako z drog...", podla toho z akych
aaaaa este k tej trave...vedeli ste ze marihuana zmiernuje alzheimera? alebo ze je podavana ludom, ktori maju nevemake probelmy, na zmiernenie bolesti?? a v com pomaha alkohol?? je dobry mozno na vypalovanie ran...
a ladymona: tak ako ty si slahnes 2 pohariky do nalady, tak si niekto slahne LSD
a este trochu odveci o tom aki su ludia...ak fajcite cigaretu tak ste normalny, ak snupete tabak tak po vas kukaju jak po vrahovi...a pritom obaja maju v ruke to iste...
ak som bola trochu odveci, tak sa ospravedlnujem, ale precitanie cele fora som sa trochu nasrala a mam v sebe kopu mylsienok, co sa tyka drog a mozno som ich splietla dokopy..to je jedno..
tak po prve obhajujeme to asi preto, lebo to pozname. keby niekto nikdy nesoferoval auto a napisal by na net ze nesadajte za auto. adnete si tam a zabijete sa, tak ho vysmejes. lebo vies, ze auto je uzasny vynalez, len ho treba vediet riadit. a niekto by ti napisal, ze no....ta krava co soferuje auto ma zas nejake kecy. nepripada ti to byt podobne trosicku?
po druhe: nikto tu z nas netvrdi, ze LSD nie je nebezpecne. ale tak "pocity prenasledovania a nevyprovokovaná agresivita," to je moc. bud to urobil nejaky blazon ktory nebol psychicky v poriadku uz predtym nez LSD mal, alebo si to vymysleli. vies totiz nasi jebnuti vyskumnici drog podporovani vladou rovia pokusy s drogami na chorych ludoch, alebo zivocichoch, ktory su zavrety v laboratoriu aby to ti vedci mohli skumat...... urcite sama vies, ze sex je krasna vec. predstav si ze musis pichat pred vyskumnikmi, aby mohli odborne napisat, co sex vlastne je. edci sa budu na teba pozerat a budu si hovorit: no...tak vydavaju nejake divne zvuky, hybu sa, robia neprirodzene pohyby, kricia, mozu tiekoho ohrozit, vyzera to strasne, treba to zakazat..... tak asi takto to funguje v tejto dobe s vyskumomdrog. cest vynimkam, doktorom a univerzitam, ktore skumaju pravdu (Tim.Leary, Harward university a tak dalej...)