Mne sa stala taká príhoda včera ráno, že priateľ mi chcel dať pusu pred tým ako odchádzal do práce, ale ja keďže som išla veľmi neskoro spať, som vtedy bola v hlbokom spánku. No a ja som sa teda prebudila na to ako sa na do mnou skláňala čierna machuľa, keďže som nestihla ani zaostriť, tak som spustila doslova krik na plné hrdlo ako by ma niekto šiel zabiť.. Ešte na obed ma z toho bolelo hrdlo a aj keby chcem nikdy by som nedokázala taký krik zopakovať..
@teal hej presne to sa mi tiež raz stalo... a tiež som si na to teraz spomenula
takže idem si po trojprúdovej ceste v strednom pruhu a z ľavého pruhu mi nejaký dilino vbehol do cesty bez blinkru a ja som okamžite volant strhla do pravého pruhu (pravdepodobne bez toho aby som skontrolovala či tam niekto je).. ale chvalabohu sa nič nestalo, dupľom preto že to bol rental a deň pred odletom domov
akurát neviem kto z nás bude znova šoférovať vo Vegas, lebo priateľ mal traumu z prvého razu keď sme tam boli na dovolenke, že ho zastavil policajt a pohrozil mu že ak znova ho zastavia tak pôjde do väzenia ( aby od neho bola vymáhateľná pokuta, lebo v amerike neplatíte policajtovi priamo pokutu ) .. no takže keď sme teraz boli v Nevade znovu, radšej ma nechal šoférovať.. tak teraz už mám traumu aj ja, lebo fakt vo Vegas jazdia ludia šibnuto...
ked som robila vodicak, tak raz nejaky blbecek mi vycuval prudko do cesty a vobec netusim jak som instinktivne strhla volant, takze som sa mu vyhla vtedy ani instruktorovi nebolo vsetko jedno a asi jediny krat v zivote ma za nieco pochvalil DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
takže idem si po trojprúdovej ceste v strednom pruhu a z ľavého pruhu mi nejaký dilino vbehol do cesty bez blinkru a ja som okamžite volant strhla do pravého pruhu (pravdepodobne bez toho aby som skontrolovala či tam niekto je).. ale chvalabohu sa nič nestalo, dupľom preto že to bol rental a deň pred odletom domov
akurát neviem kto z nás bude znova šoférovať vo Vegas, lebo priateľ mal traumu z prvého razu keď sme tam boli na dovolenke, že ho zastavil policajt a pohrozil mu že ak znova ho zastavia tak pôjde do väzenia ( aby od neho bola vymáhateľná pokuta, lebo v amerike neplatíte policajtovi priamo pokutu ) .. no takže keď sme teraz boli v Nevade znovu, radšej ma nechal šoférovať.. tak teraz už mám traumu aj ja, lebo fakt vo Vegas jazdia ludia šibnuto...