Dlhsie rozmyslam zeby som dal nejaku partiu dokopy a hral instrumentalne dnb. Co myslite dalo by sa to, malo by to zmysel riesiet? prosim ak je mozne len normalne komentare.
len... mi príde že je to o dosť ťažšie než štandardná kapela, kombinovať naživo live nástroje a elektroniku, a efekty na live nástrojoch... asi sa to dosť ťažko synchronizuje.
@tasha5 ty neprestaneš Pozri, bolo tam 5 pódií. Každý deň som odrobil osem hodín ako dobrovoľník. Potom nasledovalo obiehanie kapiel, v noci som zotrvával na electro music a totálne vyčerpaný som tiež toho nenaspal, lebo furt sa tam niečo dialo a nechcel som to prespať. Veď spať budeme v hrobe predsa Ako dobrovoľník už nikdy viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dá sa, čo by nie?
len... mi príde že je to o dosť ťažšie než štandardná kapela, kombinovať naživo live nástroje a elektroniku, a efekty na live nástrojoch... asi sa to dosť ťažko synchronizuje.
no jo chapem, stacilo povedat