Lepšie ako vstávať o piatej ráno a dochádzať. na väčšine sa dá celkom v pohode prežiť ( ak nie je človek príliš rozmaznaný).
Niektorí oceňujú to, že majú v blízkosti kopu rovesníkov, s ktorými sa môžu zabávať a súložiť.
Keby mám ďaleko školu, tak určite by som šla...lebo vstávať každý deň neprimerane skoro a naopak, zasa chodiť neskoro domov, to by som nedala.
Dosť ľudí má predsudky voči internátom, nie je to až také hrozné, len si treba zvyknúť na nové prostredie a spolubývajúcich a možno iný režim, aký máš doma.
Intrák je niečo úžasné, taký stredoškolský sen, učíš sa samostatnosti, spoznávaš veľa ľudí z rôznych častí Slovenska, rozširuješ kontakty, nové kamarátstva, lásky. teraz tam pôjdem druhý rok a neľutujem vôbec
Ja som teraz prisiel na intrak, aj ked je to tu trochu ine ako na slovenskom intraku.. Izbu mam sam, nabytok si musim zhanat sam, kupelnu mam vlastnu a kuchyna zdielana s dalsimi 11 izbami.. Vyhovuje mi to uplne, idem si nieco spravit na obed, niekoho stretnem, pokecam a tak A hlavne najviac super vec u mna je obrovske okno, z ktoreho mozem ist rovno na zahradu!
bola som na intráku rok (konkrétne na dvoch) a bolo to v pohode, ale teraz som na byte a už by som na intrák nešla. nijak som nezúžitkovala výhodu množstva študentov, čo so mnou bývali v jednej budove, so svojimi kamarátmi som sa stretávala aj bez toho, aby bývali na rovnakom mieste ako ja. nie som party party človek, takže chlastačky na chodbách (ktoré mimochodom na intrákoch na ktoré som chodila ani neboli zvykom) mi absolútne nechýbajú. byt mám blízko školy a centra a vyhovuje mi to takto.
Záleží od intráku. Ak ste štyria na izbe, kde ak jeden nechá otvorenú skriňu, druhý už okolo neprejde, tak je to dosť na hovno. Taktiež aj spoločné sprchy, kde človek nikdy nevie čo nájde, to je tiež dobrodrúžo niekedy.
Na strednej som bola mesiac na intraku a potom som zacala dochadzat ak by som sa mala znova rozhodnut, tak by som tam aj tak nezostala. a nie preto ze to tam bolo hrozne...ale domov je domov a SS som zase az tak daleko nemala (2 hod. Cesty tam aj spat)
Teraz keby mi dali intrak na VS tak by som to tam nejak prezila...ale privat je predsa len lepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Niektorí oceňujú to, že majú v blízkosti kopu rovesníkov, s ktorými sa môžu zabávať a súložiť.
Dosť ľudí má predsudky voči internátom, nie je to až také hrozné, len si treba zvyknúť na nové prostredie a spolubývajúcich a možno iný režim, aký máš doma.
Som zvedavý či to tam je také ako sa opisuje
Teraz keby mi dali intrak na VS tak by som to tam nejak prezila...ale privat je predsa len lepsi