Momentalne som 4. na strednej skole a caka ma vysoka skola a s nou i internatny zivot... Vedeli by ste ki priblizit co ma caka a co sa deje na internate, ked prave nesedite nad knizkami Je vam lepsie ak na strednej ?
samozrejme, že áno...som síce v ČR, ale nemyslím, že to bude taký rozdiel ja som nolifer, väčšinu času som na intrákoch zabila hraním PC hier, kecaním so spolubývajúcimi, fejsbúkom alebo nebytím na intráku, ale v krčme čo mal na prízemí, na veľa veľa pivách...
žiadni rodičia čo by ma posielali skôr do postele, however...žiadna maminka čo navarí -.-
@krampus akože ja nie som ten typ, čo prehýri celý študentský život, hoci učiť sa na intráku učím asi len fakt cez skúškové, ale z týchto bodov takmer všetky na mňa padli Ale víno neotváram vidličkou ale kľúčom od izby
@titusik Cabaj po starom.Špina,hluk,milý personál... Občas polícia,zatiaľ 2 krát. Začiatkom decembra sa nám na strope vytvorila prasklina a začala z nej kvapkať voda.A nikto netuší odkiaľ.Ani vrátnik. Všade mali sucho,v izbe nad nami,aj vo vedľajšej.Iba mi sme tam mali pramienok. Ale na druhý deň voda zmizla,nevedno ako. Záhadou je ako sa tam objavila a ešte väčšia ako zmizla. Ešte sa len pripravujem,aj psychicky.
dosť záleží aj od osadenstva... ja osobne som svedkom úpadku toho nášho, kde ukrutne stúpa počet kockatých bonzákov či nagélovaných diskantov :/ no stále lepšie, ako vyľudnený privát...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale hej, bolo tam lepšie ako na strednej Ak si z tých extrovertnejších, tak to máš v pohode
žiadni rodičia čo by ma posielali skôr do postele, however...žiadna maminka čo navarí -.-
ale to hlavne len zo začiatku ...
a učiť sa prinútiš možno len pred skúškami
alebo sa len haaafo učí
1. Tvoje učebnice ostávajú nedotknuté po celý rok
2. Máš v chladničke viac piva ako jedla
3. Víkendy začínajú v Utorok. Nie... v Stredu
4. O 6tej nevstávaš, ale chodíš spať
5. Poznáš veľa možných spôsobov na prípravu vifon polievok, cestovín, a vajec
6. Namiesto toho aby si zaspal v škole, radšej ostaneš v posteli
7. Vieš dokedy sú otvorené v meste všetky Bagetérie, McDonald’s, Mr. Kebab, atď.
8. Umývaš riad v umývadle v kúpelni
9. Pravidelne padáš z postele
10. stravuješ sa 2x denne, niekedy len raz
11. Nosíš tie isté rifle 13 dní bez toho, aby si ich dal vyprať
12. Tvoje raňajky pozostávajú z koly a káveniek cestou do triedy... všetko čo obsahuje kofeín je fajn.
13. Hovoríš s tvojim spolubývajúcim cez Skype, Keď ste obaja doma.
14. Pýtaš sa ľudí, čo sy TY robil v noci
15. Spíš častejšie v triede ako vo vlastnej izbe
16. Cestuješ s taškou špinavých vecí.
17. Vyhadzuješ dózy a hrnčeky, lebo si príliš lenivý aby si ich umyl
18. Chce to prípravu, a minimálne 3 ľudí aby ste vyniesli smetie
19. Prvý rok chodíš do sprchy v žabkách..Ty vieš prečo
20. Nedôjdeš na prvú hodinu, aby si si napísal ťahák na tú druhú
21. Nemáš potuchy, na čo si minul všetky svoje peniaze
22. Tvoja cestovná taška Ti spôsobuje skoliózu
23. Spoznal si typy ľudí, o ktorých si si myslel, že existujú iba vo filmoch
24. Zistil si, že v mikrovlnke sa dá pripraviť VŠETKO
25. Ísť do Potravín o polnoci je úplne normálne
26. Voláš donáškovým službám častejšie ako svojej rodine
27. Nevieš si predstaviť svoj pobyt bez notebooku, hudobného prehrávača...
28. Sviečky na izbách sú zakázané, ale cigarety sú OK
29. Kradneš špáratka a servítky z reštaurácií - sú predsa zadarmo
30. Pravidelne požičiavaš ponožky susedom
31. Tvoj spolubývajúci Ťa poprosí, aby si pozrel aké je počasie na internete, aj keď stojí meter od okna.
32. Vianočné svetlá sa zídu po celý rok
33. Uznávaš jednorázové poháre
34. Zaspíš hocikde
35. Jedol si cereálie z hrnčeka...s vidličkou
36. Víno otváraš tiež vidličkou
37. Poznáš aspoň jedného človeka, ktorému spadol mobil do záchoda
38. Vešiaš na jeden vešiak 2 a viac kusov oblečenia
39. Začínaš používať poukážky, stravné lístky
40. Jedlo ješ priamo z konzervy
41. Tvojim najlepším kamarátom sa stali energetické nápoje.
42. Nachádzaš na tele modriny, netúšiš prečo
43. Poznáš aspoň 5 ľudí, ktorím sa už podarilo pripáliť popcorn
44. Predtým aby si vypil tú nenápadnú priesvitnú tekutinu z fľašky tak to ovoniaš...pre istotu, že je to fakt voda
Toť,hľa aj takéto pravdy sa dajú nájsť na internete.
toto je smutné. každý jeden bod sedí, čítala som to spolubývajúcej a skonštatovali sme, že máme ukážkový intrákový život