Kolko ludi pise na internete pravdu. Kolko mam rokov? 120 ,ale hambim sa za to tak pisem iny vek. Mohol by som napisat 12 ale to by bolo viac ako 9x menej a to je neeticke...
Po vyzve redaktora na skutocne udaje si ich prepisete alebo nie ? Ma na
co?prepac,ale som nejak mimo z temy tejto diskusie...
Mas super vypleneny profil a aj pocet prihlaseni svedci o tom,ze si jeden z tých ktorý sa snazia zakladat debilne diskusie
A keby si mal 120 rokov tak ani nevidis na monitor a urcite by si nepisal na birdz kde su male detska ,ale na socialnu poistovnu,kedy ti konecne poslu ten 4 000 dochodok...hlupak...
Na zasmiatie je ze samotný autor diskusie sa pýta na postoj k tomu ci piseme na nete pravdu pricom on sam klame...ubohe
Blbá diskusia, ale autor ten nick vytvoril asi preto, aby bolo vidieť, aké nereálne veci si ľudia dávajú do profilu. Ale mohol to napísať pod svojím skutočným a nehanbiť sa za svoju identitu na Birdz - i
k temicke-na co je dobre pisat si iny vek? ved to je trochu chore.... co sa niekto hambi za svoj skutocny vek? alebo si kazdy mysli ze ked si 13- rocna baba napise, ze ma 18 je velka caja a ma naviac? a teraz chce balit 20-rocnych? co z toho bude mat len same problemy ked to ten 20-rocny zisti ze sa chce stretnut s 13-stkou... pre ktoreho boha toto je dobre... mam 14 a nehambim sa za to... nech to tak robia vsetci
hmm, neviem, na čo sa s tým zaoberáš, to malé deti robia,, že sa hrajú s vekom, myslím,že tí čo už su v puberte na taketo somariny nemyslia, myslia na iné blbosti, a adolestenti zase na iné blbosti až nakoniec najväčšími blbcami su dospelí ľudia, haha
Zipporah-> toto bolo skvelé napísané, ale vieš ako to je? 13 roční chlapci si dávajú iný vek pretože sa "hambia" ale 13-16 ročné dievčatá si dávajú iný vek aby mali pocit ja mám 18 ooo som veľká a hodím si sem fotku nejakej modelky, však som puberťáčka..ale ešte dodám, česť výnimkám ... no a čo môj drozd vo foto je z haluze (to keď si zase prezriete môj profil)
Ale ty nejak zeres tuto diskusiu. Skoda ze si mi aspon ty neodpovedal ci mas skutocny vek a ak nie ci si ho prepises.
... a nie som debil, ty debil.
a myslim ,ze ma sedem rokov dva mesiace a tri dni. Takato nepresnost ma vie dobre ***. Mal si tam este napisat toleranciu podla STN 90008 je to velmi dolezite... Ö-
Moj vek je skutocny aj fotka aj vsetko ostatne, pozri si to aj na pokeci, alebo hocikde inde kde najdes nick TommyHot.
Btw prihlasil som sa aj do miss birdz boy, tak tam uvidis aj moje skutocne meno.
Keby tu mas aspon 300 prihlaseni a napises to co si napisal tak ti aj uverim, ale clovek ktory tu bol 22x, zalozi diskusiu internet a PRAVDA, este k tomu ma 29 rokov a chodi na teenagersky portal a napise ze tu je 10rokov, ked birdz ma 7, tak o tom sa nic ine neda myslet, len BULLSHIT.
Co je BullShit len pre info. Nemohol by si aspon nadavat po slovensky. Znie to tak melodickejsie.
Ale inak diky za odpoved.
A k tym prihlaseniam ,kedze nezberam bobrika prihlaseni tak sa prihlasujem iba ked chcem nieco napisat. Par rokov som nemal ani nick. Vyrocia si moc nepamatam a niekedy neviem kedy dost... Tak sa mi stalo, ze som zacal citat tento portal(podla tvojho info) v 22r. citam citam a naraz mam 29. Ale ten cas letiiii.
Skatulky mam rad hlavne od "NEOPUNKERA" (bez urazky prosim) . Ale co zivot je plny roznych nazorov.
A posledna otazka na zaver do kolkych rokov je clovek deckom (2). Ja ked kolegovi ktory ma 18 poviem ,ze je decko tak sa urazi ,aj brat ked mal 13 a povedal som mu decko tiez bol trochu mimo. Podla mna je "decko" clovek ,ktori ma aj v osemnastke detske nazory...
A podla presnej specifikacie mladosti(citaj male pismena pod strankou) este spadam do normy.
Tommyhot a co vlastne znamena ten tvoj nick. Podla mna teeneger je odvodeny od anglickych cisloviek co ty asi vies a potom je to len do 19. ale mozno sa mylim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mas super vypleneny profil a aj pocet prihlaseni svedci o tom,ze si jeden z tých ktorý sa snazia zakladat debilne diskusie
A keby si mal 120 rokov tak ani nevidis na monitor a urcite by si nepisal na birdz kde su male detska ,ale na socialnu poistovnu,kedy ti konecne poslu ten 4 000 dochodok...hlupak...
Na zasmiatie je ze samotný autor diskusie sa pýta na postoj k tomu ci piseme na nete pravdu pricom on sam klame...ubohe
a s diakritikou sa netrap vascina ludi tu pisu ako dislektici (x miesto ch atd) a dalsi nevedia kde y a i..taakze dlzne su asi najmensi problem...
Tema je asi debilna ,ale podla poctu prispevkov je celkom uspesna.
...ked to tak citam NIKTO mi neodpovedal.
(zatial kaslem na diaktriku.)
BINGO!!! Ten vek som myslel samozrejme ironicky ale tie dokazy boli slabe. Od kedy objavili okuliare aj ludia po 80r dokazu citat.
Profil teda dopisem... (a len pravdu)
Tuto stranku citam asi tak 10rokov(+/-2) mal som kratku prestavku ale inac som aktivny. Fakt.
Ale ty nejak zeres tuto diskusiu. Skoda ze si mi aspon ty neodpovedal ci mas skutocny vek a ak nie ci si ho prepises.
... a nie som debil, ty debil.
a myslim ,ze ma sedem rokov dva mesiace a tri dni. Takato nepresnost ma vie dobre ***. Mal si tam este napisat toleranciu podla STN 90008 je to velmi dolezite... Ö-
Btw prihlasil som sa aj do miss birdz boy, tak tam uvidis aj moje skutocne meno.
Keby tu mas aspon 300 prihlaseni a napises to co si napisal tak ti aj uverim, ale clovek ktory tu bol 22x, zalozi diskusiu internet a PRAVDA, este k tomu ma 29 rokov a chodi na teenagersky portal a napise ze tu je 10rokov, ked birdz ma 7, tak o tom sa nic ine neda myslet, len BULLSHIT.
Ale inak diky za odpoved.
A k tym prihlaseniam ,kedze nezberam bobrika prihlaseni tak sa prihlasujem iba ked chcem nieco napisat. Par rokov som nemal ani nick. Vyrocia si moc nepamatam a niekedy neviem kedy dost... Tak sa mi stalo, ze som zacal citat tento portal(podla tvojho info) v 22r. citam citam a naraz mam 29. Ale ten cas letiiii.
Skatulky mam rad hlavne od "NEOPUNKERA" (bez urazky prosim) . Ale co zivot je plny roznych nazorov.
A posledna otazka na zaver do kolkych rokov je clovek deckom (2). Ja ked kolegovi ktory ma 18 poviem ,ze je decko tak sa urazi ,aj brat ked mal 13 a povedal som mu decko tiez bol trochu mimo. Podla mna je "decko" clovek ,ktori ma aj v osemnastke detske nazory...
A podla presnej specifikacie mladosti(citaj male pismena pod strankou) este spadam do normy.
Nehovoril som o deckach, ale o teenegeroch a to ty uz nie si. A ten vek donedavna bol od 11 do 26 rokov.
Mozte Prosim Vas, pouzivat pri nadavkach cenzuru
su tu aj decka...
Cassiope ma pravdu.