Väčší rozhľad, ľahké zisťovanie nových poznatkov, vlna nových informácií, možnosť spoznania ľudí s podobnými koníčkami a názormi, ľahšie organizovanie protestov a ich odhad, spoznávanie nového, menej papierovačiek atď....
Medzi neagtívne patrí jednoznačne lepšie organizovanie zločincov a informačný chaos, ale myslím si, že pokiaľ človek zväčša vie od koho čerpá informácie, tak je to v poho.
@puco90 len keby tie informácie boli aj pravdivé...
Internet má na ľudskú rasu naozaj veľmi zlý vplyv... Človek bol dobrý, bol ako si ho prestavoval Boh ked ho stvoril, ale vdaka modernej technike, najmä onternetom sa stal zneho hotový diabol... 97% ľudí sú otroci satana, a ani o tom nevedia... Človek sa stal zlom, nečudoval by som sa, keby 21.12.2012 zautočili Vládcovia Hviezd na Zem, aby vyhubili ľudstvo... Lebo podla toho čo sa tu dnes deje, pravdepodobne Boh vytvorí dalšiu vyspelejšiu rasu, ktorej dá za úlohu zničiť jeho omyl...
Možno že Vládcovia Hviezd sú práve Bohovia! A preto nás idú zničiť, lebo niesme taký, akých nás chceli. Človek mal byť Boží obraz, ale stal sa z neho diabol ktorý slúži satanovy bez toho, aby o tom vedel...
@warhawk veď o tom som písal. Ja osobne si informácie overujem, rozmýšľam a čerpám z overených zdrojov, prípadne čítam články od ľudí, o ktorých niečo viem.
@puco90 A prečo? Preto lebo som napísal pravdu? Ved samozrejme, tebe serú politici zo svojimi výmyslami, a ked niekto napíše pravdu, tak ti ho máš hned za blázna, lebo ved predsa KAŽDÝ hovorí hento, tak to tak musí byť, však že? Iluminátom sa teda dobrr darí...
Internet má len taký vplyv aký si ho sám vytvoríš.Nemôže mať zlý,keď pomocou neho si zakúpiš dobrý liek ktorý ti pomáha.Ani vtedy keď organizacia ti zoženie dobrý nástroj lacnejší o 60 Euro ktorý potrebuješ do záhradky Ani vtedy keď rozpošleš prekrásne hudobné telegramy rodine na druhom konci sveta ani vtedy keď s ňou sa dohovoríš a predebatuješ pre život potrebné veci . bláboliť tu o nejakom satanovi
nemá zmysel. Internet je stroj !!! a človek ten stroj využíva každý stroj sa dá využiť na dobré aj zlé veci na čo si ho využiješ na aké buď humánné alebo nehumánne ciele taký má aj na teba vliv.Nevyhováraj sa na internet !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(takže kto vie, vie ho využívať rozumne; kto je lenivý, ho to v tom len podporí a kto je magor, tak to cez net dá vedieť všetkým)
Väčší rozhľad, ľahké zisťovanie nových poznatkov, vlna nových informácií, možnosť spoznania ľudí s podobnými koníčkami a názormi, ľahšie organizovanie protestov a ich odhad, spoznávanie nového, menej papierovačiek atď....
Medzi neagtívne patrí jednoznačne lepšie organizovanie zločincov a informačný chaos, ale myslím si, že pokiaľ človek zväčša vie od koho čerpá informácie, tak je to v poho.
W O W
akurat teraz neviem ci pozitivny alebo negativny
hlavne chaty degeneruju ludske vyjadrovanie lol
Internet má na ľudskú rasu naozaj veľmi zlý vplyv... Človek bol dobrý, bol ako si ho prestavoval Boh ked ho stvoril, ale vdaka modernej technike, najmä onternetom sa stal zneho hotový diabol... 97% ľudí sú otroci satana, a ani o tom nevedia... Človek sa stal zlom, nečudoval by som sa, keby 21.12.2012 zautočili Vládcovia Hviezd na Zem, aby vyhubili ľudstvo... Lebo podla toho čo sa tu dnes deje, pravdepodobne Boh vytvorí dalšiu vyspelejšiu rasu, ktorej dá za úlohu zničiť jeho omyl...
Možno že Vládcovia Hviezd sú práve Bohovia! A preto nás idú zničiť, lebo niesme taký, akých nás chceli. Človek mal byť Boží obraz, ale stal sa z neho diabol ktorý slúži satanovy bez toho, aby o tom vedel...
A k ostatnému ???? nefetuj.
nemá zmysel. Internet je stroj !!! a človek ten stroj využíva každý stroj sa dá využiť na dobré aj zlé veci na čo si ho využiješ na aké buď humánné alebo nehumánne ciele taký má aj na teba vliv.Nevyhováraj sa na internet !!!!