pred viac ako rokom som sa rozišiel s partnerkou a povedal som si že si dám pauzu na určitý čas. Teraz je tu ale slečna ktorá ma strašne priťahuje. Problém je ale v tom že je strašný introvert. A ja neviem ako si získať jej dôveru.
ja som chodila s introvertom a chce to veľmi veľa času a trpezlivosti sa k takému človeku dostať blízko aj psychicky, aby ti začal naozaj dôverovať .. teda aspoň ja mám takúto skúsenosť, čiže jedine čo ti môžem poradiť je to, čo slečna nado mnou, že sa nevzdávaj a ono to časom pôjde
Vzdávať to určite nechcem, rád by som sa dostal do toho štádia že sa otvorene porozprávame. Pretože mi príde že predtým uteká ako keby a taktiež mám pocit že sa bojí samej seba. Teda ako keby mala nejaký komplex alebo skôr strach že niečo pokazí. Aj keď za ten čas nespravila nič "zlé" to skôr ja než mi došlo že je introvert. Neviem ale ako ďalej, pretože mám občas strach aby som nespravil niečo čoho sa zľakne.
Hlavne buď k nej slušný. A bohužiaľ na introverta tlačiť nemôžeš, tak ak chceš musíš počkať. Strašne vzrušuje? Ty vole toto jej povedz a budeš mať po probléme.
a kolko ma rokov? ak ma 22 ako ty, tak sa mozno neboji, len nechce vztah. v 22 sa bat je dost sprostost uz imho. @4 kde vidis "strasne vzrusuje"? ja vidim "strasne pritahuje a to je rozdiel".
a inak suhlasim so @6 , @7 , proste dvaja introverti je ee a ja uz daco o tom svoje viem. ovela viac by ma pritahoval niekto, kto by mal v sebe tuzbu zit a bol by proste zabavny a robili by sme spolu hluposti
Ďakujem za rady, je mladšia odomna. Introvert je len ona ja mám rád ľudí teda poznám strašne veľa ľudí. Taktiež nemám problém sa zoznamovať. Rozmýšľal som že či nie je problém aj v tom. Ale potom by to bolo lepšie keď sme v menšom kolektíve ale nie je. Je to rovnaké všade.
a vadi ti to? ako introvert jednoducho nenavidim rozpravanie. pride mi to take zbytocne. nic sa recami nezmeni, rozpravanie je otravne a vycerpavajuce. naco sa maju ludia vykecavat? proste ked to nejde tak asi je to zbytocne. mozte robit nieco lepsie nez rozpravat sa
ja ja introvertky stastie nemam ale isiel by som na to asi tak akoby som chcel aby sa islo namna...pomaly a kvalitne (kvalitne myslene tak ze hlbkovo a uprimne kde clovek uvidi naozaj ako ti na nom zalezi) byt tu pre toho cloveka, introvert preziva vacsinu svojich pocitov vo vnutri ale tymto postupom by sa pomaly mal otvorit, postupne a myslim ze o to silnejsie by to mohlo byt
ja som introvert a viem, ze mi trva strasne dlho kym si u niekoho vypestujem doveru... ale ako niekto nado mnou napisal.... najlepsie je skutkami ukazat ze ti moze verit.... nie len rozpravat o tom.... a hlavne chodit von a tak, kde sa budete moct sami porozpravat bez nejakej vascej spolocnosti, kt. dokaze rozptylovat a podobne....
Mám jednu kamarátku, ktorá bola, vlastne je, extrémny introvert, ale naozaj extrémny. V spoločnosti držala hlavu stále sklonenú, keď bolo treba napr. niečo objednať, nebolo možné, aby to spravila ona a nebudem preháňať, keď poviem, že som veľmi dlho ani nevedela, ako znie jej hlas.
Cez internety napíše celé litánia, alebo osobného kontaktu sa stráni, no my dve sme zašli do takého štádia, že ju navštevujem, viem, ako znie jej hlas, rozpráva pri mne a vlastne je to veľmi rozumné a vtipné dievča. Dokonca si myslím, že keď zodvihne hlavu a usmeje sa, je to veľmi pekné žieňa.
Verím a dúfam, že tá ,,Tvoja" nie je introvert takéhoto kalibru, ale tak či tak, chce to len čas, síce to znie ako klišé, ale ani ja som sa k nej nedostala zo dňa na deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@4 kde vidis "strasne vzrusuje"? ja vidim "strasne pritahuje a to je rozdiel".
a inak suhlasim so @6 , @7 , proste dvaja introverti je ee a ja uz daco o tom svoje viem. ovela viac by ma pritahoval niekto, kto by mal v sebe tuzbu zit a bol by proste zabavny a robili by sme spolu hluposti
Cez internety napíše celé litánia, alebo osobného kontaktu sa stráni, no my dve sme zašli do takého štádia, že ju navštevujem, viem, ako znie jej hlas, rozpráva pri mne a vlastne je to veľmi rozumné a vtipné dievča. Dokonca si myslím, že keď zodvihne hlavu a usmeje sa, je to veľmi pekné žieňa.
Verím a dúfam, že tá ,,Tvoja" nie je introvert takéhoto kalibru, ale tak či tak, chce to len čas, síce to znie ako klišé, ale ani ja som sa k nej nedostala zo dňa na deň.