ropa tak skoro nevymizne a auto je na to aby jazdilo a ten co do auta peniaze neda tak na nom jazdit nebude...ja som so svojim spokojny a predavat ho urcite nemienim...70 tis je v pohode suma na pekny 5tkovy bavorak
kupa noveho auta je podla mna veeeeelmi velka chujovina, AD 1 financne sa to nikdy nevyrovna jazdenke vratane servisu a pohonnych hmot; AD 2 nove auta nemaju charizmu, prakticky su to len vysledky nejakych cisel ekonomov s kopou kompromisov a zasratou modou byt co najviac EKO a zeleny a neviem aky...
Zalezi podla toho ako jazdis. Ale ludia sa boja velkych objemov a pritom vobec nieje sa coho bat. 6.0l maximalne 15 litrov. Pri normalnej jazde. Ale samozrejme ked tomu budes davat stale podlahu tak rataj aj 30 litrov.A pri dnesnej dobe by som urcite riesil Benzin + Hybrid. Pozri sa napriklad na nove BMW 7 active hybrid. Vykon jak hovado a v meste jazdis teoreticky uplne zadarmo.
ak niekto chce vedieť fundovanú odpoveď - záleží to od budgetu... vek auta, počet vyrobených kusov a počet dochovaných kusov, technický stav, a potom už len to aký je záujem celkovo najzaujímavejšie na tom sú superšporty z 50-60 rokov ... ja ak by som si mal vybrať hľadal by som niečo čo je teraz na sínusoide úplne dole a ešte len začína pomaly stúpať na hodnote trebárs Aston Martin DB7 6.0L V12 Convertible v british racing green a také autá BMW 7 a pod. garantujem že ako investícia nemajú zmysel a takisto ani Shelby :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nedojde.
a zasoby ropy su ohromne, aj ked cena bude stupat neustale...
Pokial to beriete priamo, tak auto môže byť aj investícia, pokial sa jedná o vzácnejší kus, ale to je samozrejme niečo iné...
@majo to povedal dobre, hlavne bod 2.
4.7L az 6.0L ...Neviem kolko to zerie na 100Km
///V tej cene by som videl skor nejaky hybrid vhodnejsi