Chce sa cítiť ako pán -chytiť si papierové bankovky, kúpiť si celulozky a ropnú spoločnosť, prípadne cementáreň s lodnou prepravou a všetky peniaze dať na žetóny.
nechápem ...veď tak chce si zahrať investora ? či ? alebo to je len nejaká "šifra " ? neviem ...podľa toho ,ktorý chalan by mi to povedal ...vieš ....ak by bol nejaký neslušný hľadala by som v tom iný skrytý zmysel ,ale ak nejaký slušný tak by som to brala normálne a zahrala by som si s ním
@side3 má 19 ? hm ...ale vieš ..ak ste sa rozprávali o nejakých hrách ,tak možno preto to povedal ..a ak nie ,tak je to nanajvýš čudné a hľadala by som na tom niečo "neslušnejšie" ...(ak je taký )
ale ešte jedna vec ...čo sa mi nepáči ..to že ti vraví ,že sa mu páčiš a pritom má inú ...od takého ruky preč ...teda to len moja rada ...lebo ako môže slušný a normálny chalan ,ktorý je čestný a úprimný povedať inej babe ako svojej ,že sa mu páči ?....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Obhána mlade pičky 14-16r Investuje do budúcna
btw ..koľko má rokov ?
ja mám strašne rada spoločenské hry a tak hrávame investora, minule scrabble, risk, žolíka, pexeso, mikádo a iné.
takže mňa by to potešilo
ale ešte jedna vec ...čo sa mi nepáči ..to že ti vraví ,že sa mu páčiš a pritom má inú ...od takého ruky preč ...teda to len moja rada ...lebo ako môže slušný a normálny chalan ,ktorý je čestný a úprimný povedať inej babe ako svojej ,že sa mu páči ?....
ja ho beriem iba ako kamaráta, nič viac